Szórakozni jó! (képgalériával)2018. augusztus 5. (vasárnap) 15:26 - Városnews/7180_0_300.jpgNegyedszer rendezték meg a Cipó Napot. A városrész sportpályáján idén is főzőversennyel vette kezdetét a már hagyománynak számító esemény. A habparty sem maradhatott el, és a színpadon több helyi fellépő is megmutatta magát. Az est sztárvendége Opitz Barbara volt.

A Cipó Nap idén is egész napos kikapcsolódási lehetőséget kínált a helyieknek. A már negyedszer megrendezett esemény szervezője, egyben a terület képviselője, Zsuponyó Anett szívügyének tekinti, hogy a városrész lakói évről évre jól érezhessék magukat ezen a napon. Így számos program közül választhatott, aki ellátogatott a cipói sportpályára.

„Örömmel fogadják ezt a rendezvényt, hiszen az ő kérésük volt 2014-ben, hogy ha lehetőségem lesz rá, akkor a cipói napokat állítsam vissza. Én erre ígéretet tettem, és így már negyedik évben ez megrendezésre is kerül” - mondta Zsuponyó Anett, területi képviselő.

Reggel főzőverseny a nagyoknak, délben pedig habparty a kicsiknek: így indult a IV. Cipó Nap. A színpadi programok három órakor kezdődtek. Először a sportnak adtak teret: a Sárváry-testvérek zumbával mozgatták át a nézőközönség tagjait. A rövid edzés után a zene kapta a főszerepet. Kovács Máté, az ÓMI Zenés Színház tagjai, a Fallen Akusztik, illetve a Barkóczi-testvérek is felléptek.

„Most lejöttem, lejöttek a gyerekek is. Tavaly a lányom fellépett, a Katica, ő már a Muzsika tévében énekel, úgyhogy büszke vagyok rá nagyon. Úgyhogy őmiatta is lejöttem tavaly, most idén nem lép föl, de azért csak lejöttem, meghallgattam a többi előadót” - nyilatkozta Tóth Béláné.

A nemrég új lemezt bemutató Highland Bastards is elfoglalta a világot jelentő deszkákat. Az ír kocsmazenét játszó együttes pörgős koncertet adott.

„Kedves barátaimnak a koncertjére érkeztem, itt láthatóak mögöttem a színpadon, ők a Highland Bastards. Nagyon szeretem a zenéjüket, ezért amikor tehetem, ellátogatok a koncertjükre, valamint várom a tombolasorsolást is” - fogalmazott Koós Richárd.

A koncertek után tombolasorsolás várta a szórakozókat, melynek fődíjaként valaki egy notebookot vihetett haza. Az est sztárvendége Opitz Barbara volt, majd a rendezvény utcabállal, illetve tűzijátékkal zárult.


180_0_t 180_1_t 180_2_t 180_3_t
180_4_t 180_5_t 180_6_t 180_7_t
180_8_t
Vissza