Igazgatási szünet2018. július 27. (péntek) 19:00 - Városnews/7168_0_300.jpgTöbb intézmény dolgozói is nyári pihenőre vonulnak a következő hetekben. A Polgármesteri Hivatalban kéthetes igazgatási szünet kezdődik, a Városi Uszodában egy hónapon keresztül karbantartási munkálatokat végeznek majd, az Ózdi Városi Televízióban pedig leállás lesz.

Zárva tart a Polgármesteri Hivatal július 30-tól augusztus 10-ig. Az igazgatási szünet két hetében kizárólag a Hatósági és Szociális Osztályon lesz ügyfélfogadás, ott is csak szociális ügyekben. Ennek rendje a megszokott: hétfőn 13-tól 16 óráig, szerdán 8-tól délig, illetve 13-tól 16 óráig, pénteken pedig 8-tól délig. Anyakönyvi ügyekben csak halotti anyakönyvezési esetekben fogadnak ügyfeleket. A Kormányablak a hivatali igazgatási szünet alatt is zavartalanul működik.

A Városi Uszoda az évente esedékes karbantartás miatt augusztus elsejétől előreláthatólag egy hónapra bezár. A szervizelési munkálatok során szinte a teljes objektumot átvizsgálják. A medencéket leengedik, kitisztítják, majd friss vízzel töltik fel. A járófelületek is teljes takarításon mennek keresztül, az elhasználódott, megsérült csempéket kicserélik. Az egész uszodában tisztasági festést végeznek, nem csak a falakon, de azokon az ajtókon és ablakokon is, amelyekről úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. A medencék feletti világítótesteket megjavítják, kicserélik bennük a fénycsöveket. A gépházat is rendbe teszik, megszüntetik a műszaki problémákat: karbantartják az adagolórendszereket, a homokszűrőket, a légkezelőket, illetve a szellőzőket is, valamint a medencék fűtésére szolgáló napkollektorokat is megvizsgálják. Az uszodát várhatóan szeptember 3-án nyitják meg ismét.

Az Ózdi Városi Televízió műsorán a jövő héten leginkább filmeket láthatnak a nézők, ugyanis legközelebb augusztus 6-án jelentkeznek az Ózdi Krónikával. Az egyhetes leállás alatt az adás nem szakad meg, a Képújság folyamatosan megy majd, este hét órától pedig különféle magazinokban és filmekben mélyedhetnek el. A kedd így is marad a Kaleidoszkóp-é, Bóta Nóra fél nyolctól ismét várja majd Önöket. A július 31-i adásban a susai erdei út átadásának 10. évfordulójára rendezett ünnepségbe, illetve az arlói Népdalkörök Találkozójába nyerhetnek betekintést, a stúdió vendége pedig Beri Ádám és Progner Péter lesz a Highland Bastars-ból. Ők legújabb kislemezükről, a Lost at Sea-ről beszélnek majd.

Vissza