Önzetlen segítség2018. július 16. (hétfő) 19:00 - Egészségnews/7131_0_300.jpgGyűjtést szerveztek a Vasvár Úti Általános Iskola pedagógusai a miskolci Gyermek-Egészségügyi Központ onkológia osztálya számára. A tanintézmény egyik volt pedagógusa hazalátogatott Magyarországra egy éves kislányával, gyermeke nem érezte jól magát, a kórházban Wilms tumort diagnosztizáltak nála. Ott tartózkodásukkor derült ki számukra, hogy nyílászárókat szeretnének cserélni az osztályon, ám erre nincs elegendő pénz.

A család ekkor határozta el, hogy segít. Az alábbi bankszámlaszámon várják azokat a felajánlásokat, amelyekkel az ózdiak hozzájárulhatnak az ablakok cseréjéhez: Bonta Zoltán Alapítvány Budapest Bank 10102718-43016100-00000001. A közlemény rovatban kérik feltüntetni: ablakcsere gyermek onkológia 1. emelet MONA. Emellett a vasvárosok különböző játékokkal és higiéniás szerekkel is támogatják a létesítmény működését, valamint a kis betegek gyógyulását. A gyűjtésbe a városlakók is beszállhatnak, bővebb információ a 30/398-82-79 elérhetőségen szerezhető.

„Aki szeretne mellénk állni ebben az ügyben, az az adományát személyesen nekem tudja eljuttatni, vagy esetleg közvetve az Ózdi Városi Televízión keresztül. Ezeket a felajánlásokat hamarosan eljuttatjuk a gyermekosztály számára” - nyilatkozta Fonyi Katalin.

Vissza