Bizottsági ülések (képgalériával)2018. július 12. (csütörtök) 19:00 - Önkormányzatnews/7122_0_300.jpgAz Egészségügyi, Szociális és Munkahelyteremtési Bizottság valamint az Ügyrendi, Igazgatási és Rendészeti Bizottság tanácskozásával zárult a képviselő-testületi ülést előkészítő bizottsági egyeztetések sora.

Előbbin mindössze egy napirendi pontról tárgyaltak: az Ózdi Városüzemeltető Intézmény által elkészített tájékoztatót hallgatták meg, amely a tavalyi évben szervezett közfoglalkoztatásról szólt. Ebből kiderült például az is, hogy a város közfoglalkoztatói hosszabb időtartamú, illetve járási startmunka programokra pályáztak.

Az Ügyrendi, Igazgatási és Rendészeti Bizottság két témáról tanácskozott. Elsőként az április 27-e óta eltelt legfontosabb eseményekről szóló tájékoztató került a tagok elé. Ez egy határozati javaslatot is tartalmazott: a polgármester ezévi, az ütemtervtől eltérő szabadságának kivételét egyhangúlag megszavazták. A lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról is tárgyaltak. A két bizottság a tájékoztatókat tudomásul vette. A képviselő-testület holnap reggel 9 órakor ül össze, a tanácskozást az Ózdi Városi Televízió élőben közvetíti.


122_0_t 122_1_t 122_2_t 122_3_t
122_4_t 122_5_t 122_6_t
Vissza