Kátyú probléma (képgalériával)2018. július 6. (péntek) 19:00 - Városnews/7103_0_300.jpgFélbemaradt útjavítás nehezíti Kistóban a közlekedést. A témával kapcsolatban lakossági bejelentés érkezett az Ózdi Városi Televízió szerkesztőségébe. Ha valaki autóval halad a Várkonyi utcából a Huba vezér út felé, három körülvágott kátyúval is találkozhat, majd 50 méterrel feljebb még eggyel. A gödör elég mély, jól látható, hogy ez az öngyújtó is elveszik benne. A figyelmeztető táblákat az illetékesek leszedték. A területen élők úgy fogalmaztak, hogy csak a szerencsén múlt, hogy eddig nem történt baleset.

„A fő probléma az, hogy jöttek megjavítani az utat körülbelül négy héttel ezelőtt. Akkor körülvágták a kátyúkat, és azóta sem készült el. Ezekbe, ha bármilyen gépjármű belemegy, elég súlyos sérüléseket szenvedhet a futómű. Kerülgetni kell ezeket a gödröket, mert a kanyar közepében van, tehát a szembejövőre is veszélyes” - mondta Juhász Zoltán.

Megkerestük az Ózdi Városüzemeltető Intézmény képviselőit. Akik elmondták, hogy a tegnap helyzeték át más területre a figyelmeztető táblákat, ugyanis máshol is dolgoznak, és a folyamatos lopások miatt nehéz pótolniuk ezeket. A kátyúkat pedig jövő héten kedden ígérték kijavítani a szóban forgó helyen.


103_0_t 103_1_t 103_2_t 103_3_t
103_4_t 103_5_t 103_6_t 103_7_t
Vissza