Érdemes kimozdulni! (képgalériával)2018. július 5. (csütörtök) 19:00 - Híreknews/7098_0_300.jpgÁtvette nyereményét az Ózdi Városi Televízió által meghirdetett „Múltból a jelenbe” című játék első fordulójának egyik győztese. Minden körben két nyertest hirdetnek ki. A versenyzőknek a televízió közösségi oldalára feltöltött fotók helyszíneit kellett felkeresniük és lefényképezniük, majd az általuk készített képet kommentben meg kellett osztaniuk a különbségek felsorolásával.

A játék tovább folytatódik. Az értékes nyeremények között szerepelnek például háztartási gépek, illetve egy ajándékkupon is, amely felhasználható egy személyautó hővédő fóliázására a „B” oszlop mögötti üvegfelületre. A fődíj egy HD-LED televízió, ezt a helyes megfejtéseket beküldők között sorsoljuk ki. Az első forduló egyik győztese Vasas Attila lett, aki a szerkesztőségben ma vette át ajándékát. Ő maga húzhatta ki egy üveg gömbből, hogy melyiket viheti haza. Egy turmixgép tulajdonosa lett.

„Nagy örömömre szolgált, hogy ilyen szép ajándékok közül lehet válogatni a nyertesek számára. Tősgyökeres ózdi lakosként megörültem ennek a játéknak, amelyet az Ózdi TV indított. Lokálpatrióta szellem jegyében felfedezem azokat a képeket, amelyeket közzétesz a televízió, és a helyszíneket olykor-olykor új szemszögből ismerhetem így meg” - nyilatkozta Vasas Attila.


098_0_t 098_1_t 098_3_t
Vissza