Hihetetlen mozdulatok (képgalériával)2018. június 17. (vasárnap) 21:02 - Sportnews/7034_0_300.jpgTizenkilencedik alkalommal rendezett évzáró gálaműsort az Erica C. Dance School ózdi tagintézménye. A közönség most is fantasztikus produkciókat láthatott, a táncosok több versenykoreográfiát is bemutattak. Az iskola növendékei idén is számos éremmel gazdagodtak, nemsokára pedig a brassói Európa-bajnokságon vesznek részt.

A nyitótáncot most, mint ahogy a félévi nyílt napon is, a Run PBC adta elő, amely ismét hatalmas sikert aratott. A csapatban egy olyan lány is szerepelt, aki immáron tanít is. Demeter Dorottya a legkisebbekkel foglalkozik, azt mondja, nagyon szereti ezt csinálni.

„Ez az első év, amikor nemcsak táncosként, hanem tényleges tánctanár néniként is színpadra állok. Nyilván ez teljesen más, mert elsősorban nem magamért, hanem a gyerekekért izgulok, de nagyon-nagyon jó év van mögöttünk, nagyon ügyesek voltak a gyerekek, úgyhogy én tudom, hogy nagyon ügyesen lesznek, és meg fogják csinálni” - mondta Demeter Dorottya, az ECDS Ózd tánctanára.

Az iskola növendékei idén is rengeteg éremmel gazdagodtak. Ebben a tanévben a B. Branch profi gyermekcsoport négy aranyéremmel, három különdíjjal és egy magyar bajnoki címmel térhetett haza, míg a Run PBC-sek öt próbatételről nyolc aranyat, egy különdíjat, egy legjobb design-díjat, illetve három magyar bajnoki címet nyertek. Gyorsan eltelt tehát az év.

„Még most, nemrég volt szeptember, és annyira jöttek a fellépések, a versenyek, az új táncok, az ötletek, hogy gyakorlatilag már itt volt a május. Új fellépések, új versenyek, új versenyszezon, és most itt vagyunk a vizsgabemutatón, úgyhogy tulajdonképpen nem nagyon volt időnk ezen gondolkodni, hogy hogy telt ez az évünk, mert rettenetesen gyorsan és hamar elszállt, nagyon sok minden jó dolog történt velünk és csupa-csupa jó dolog” - fogalmazott Zsámbokiné Vadas Szilvia, az ECDS Ózd iskolavezetője.

A Run PBC és a B. Branch a június végi Európa-bajnokságon is részt vesz majd, amelyre a saját kategóriájukban a legmagasabb pontszámmal kvalifikálták magukat. A gálaműsoron a legkisebbektől a legnagyobbakig az iskola összes csoportja fellépett, duókat és nagyobb csoportokat is láthatott a közönség. A nézők minden produkció végén hatalmas tapssal biztatták táncosokat, akik széles mosollyal az arcukon mozogták be a rendelkezésre álló teret.


034_0_t 034_1_t 034_2_t 034_3_t
034_4_t 034_5_t 034_6_t 034_7_t
034_8_t 034_9_t 034_10_t 034_11_t
034_12_t 034_13_t 034_14_t
Vissza