Világbajnoki izgalmak2018. június 15. (péntek) 19:00 - Sportnews/7028_0_300.jpgÓzdot is elérte a futball-láz. A 2018-as labdarúgó világbajnokság csütörtökön kezdődött, és július 15-ig tart. A focikedvelőknek városunkban is lehetőségük van arra, hogy szervezett keretek között, különböző vendéglátó egységekben közösen tekinthessék meg a mérkőzéseket.

A 2016-os franciaországi Európa-bajnokság különösen fontos volt a magyar szurkolóknak, ugyanis 1972 óta akkor szerepelt először nemzeti tizenegyünk a kontinensviadalon. Ennek megfelelően az egész ország futball-lázban égett. Most Oroszország ad otthont a világ legjobb válogatottainak szervezett tornának, ám sajnos a mieink nem tudták kvalifikálni magukat. Ennek ellenére dübörög a vébé, így több vendéglátó egységben is lehetőséget biztosítanak a meccsek megtekintésére. Egy nemrég megnyitott kávézóban például a személyzet futballmezben szolgálja ki a vendégeket.

„Mi általában minden nap itt vagyunk, hiszen ez az egyik kedvenc helyünk Ózdon. Ma is azért jöttünk ki, mert nagyon jó hangulata van a kávézónak” - mondta Balázs Zoltán.

Városunk egy másik vendéglátó egységében belga meggysörrel és ajándék tócsnival várják a futballkedvelőket. A tendencia az, hogy az egyenes kieséses szakaszban többen érdeklődnek a találkozók iránt.

A 2018-as oroszországi világbajnokság július 15-ig tart. Ózd városában több ponton is lehetősége nyílik a futballszeretőknek a mérkőzések megtekintésére.

A folyamatos izgalmak már a csoportkörben is garantáltak. Szombaton Franciaország-Ausztrália, Argentína-Izland, Peru-Dánia és Horvátország-Nigéria mérkőzéseket rendeznek. Vasárnap pedig Costa Rica-Szerbia, Németország-Mexikó, valamint Brazília-Svájc összecsapások lesznek.

Vissza