Derűs Napok (képgalériával)2018. június 13. (szerda) 19:00 - Oktatásnews/7020_0_300.jpgDerűs Napok címmel tartottak diáknapokat a II. János Pál Katolikus Általános Iskolában. A programsorozat ünnepi szentmisével indult, majd az oktatási intézményben különböző ügyességi játékokban vehettek részt a fiatalok. A rendezvénnyel az iskolában szinte véget is ért a tanév.

A hagyományokat követve idén is elkezdődött a Derűs Napok programsorozat a II. János Pál Katolikus Általános Iskolában. A tanulók egész héten érdekes rendezvényeken vehetnek részt. A tanév utolsó hetében minden az önfeledt szórakozásról szól, hiszen nemcsak a gyerekek, hanem a pedagógusok is kikapcsolódnak egy kicsit a nyári szünet előtt.

„Természetesen ilyenkor már mindenki elfárad, és várja az év végét. Ezért is szervezzük erre a hétre ezt a programot. Az egész éves, megfeszített munka után a gyerekek most már a megérdemelt szünidőre készülve, kicsit szabadabb, játékosabb programokkal zárhatják le a tanévet” - nyilatkozta Petákné Balyi Zsuzsanna, intézményvezető-helyettes.

Az iskola aulájában sorban váltották egymást a gyerekek a tájfutáson. A tornaterem is megtelt élettel. Az egyik sarokban az óriáscsúszdát vették birtokba a diákok, de hosszú sorokban várakoztak a lézerharcra is.

„Azért jó itt lenni, mert sokat tanulhatunk, élményeket szerezhetünk. Fel tudunk menni az ugrálóvárra és ugrálhatunk” - mondta Horváth Lilla, ötödik osztályos tanuló.

A műfüves pályán iskolai focibajnokságot szerveztek, az udvaron pedig a Vaga Banda cirkuszi produkcióját is megtekinthették a tanulók. A következő napokban még számos program vár a fiatalokra. Idén sem maradhat el az örök rangadó és a karaoke sem. A diákok és pedagógusok már hetedik alkalommal zárják ilyen formában a tanévet.


020_0_t 020_1_t 020_2_t 020_3_t
020_4_t 020_5_t 020_6_t 020_7_t
020_8_t 020_9_t
Vissza