Sportos tábor2018. június 7. (csütörtök) 19:00 - Sportnews/7002_0_300.jpgHarmadik alkalommal szervezi meg napközis jellegű sport- és élménytáborát az Ózdi Sport- és Élményközpont. Négy héten keresztül közel száz gyermek számára biztosítanak mindennapos elfoglaltságot a város sportlétesítményei. Rendhagyó módon egy alkalommal a Városi Strandfürdő kempingjében, sátorban töltik majd az éjszakát a táborozók.

A gyerekek ellátogathatnak a Vitkó Lovastanyára, valamint az Ózdi Városi Televízió kulisszái közé is betekintést nyerhetnek. A tábori programok között szerepel még kerékpártúra, bokszedzés, terápiáskutya-bemutató és habparty is. A szervezők napi négy étkezést biztosítanak a gyerekeknek. Bővebb információt az Ózdi Sport- és Élményközpont irodájában, illetve az alábbi elérhetőségek bármelyikén kaphatnak az érdeklődők:

sport@ozdisportelmeny.t-online.hu
06-48/470-376

„Most úgy gondoltuk, hogy szeretnénk a gyerekeket még jobban megmozgatni, és több programot állítottunk össze, amellyel próbáljuk a fiatalokat egy igazi élménnyel gazdagítani. Ezt négy turnusban tervezzük az idén. Az első alkalom július 2-án kezdődik, utána két hét pihenő, majd július 23., július 30., és augusztus 4-én lesz az utolsó turnus. Ennek 17.000 forint lesz a költsége, és június 18-ig várjuk a jelentkezőket a különböző turnusokra” - mondta Török Richárd, az ÓSÉK munkatársa.

Vissza