Testépítő siker (képgalériával)2018. május 29. (kedd) 19:00 - Sportnews/6958_0_300.jpgMagyar abszolút bajnok lett 2018-ban Tóth Gábor. A testépítésben jeleskedő ózdi fiatalember az elmúlt időszakban több testépítő versenyen is részt vett és hazai, valamint nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket ért el.

Utóbbi megmérettetést megelőzően 24 hetes diétát csinált a 42 éves férfi, amely megfelelő alapnak bizonyult a versenyre. Open és Masters kategóriában is kiérdemelte a dobogó legmagasabb fokát maximális pontszámmal. A bíróknak nagyon nehéz helyzete volt, de végül a videó jobb oldalán látható Tóth Gábor kezét emelték a magasba a többszörös világbajnok Sebestyén Tamással szemben az abszolút kategóriában is. Az ózdi sportember két hét múlva Csehországban a világbajnokságon bizonyíthat, de ettől sokkal nagyobb tervei is vannak. Novemberben Las Vegasban az Olimpián szeretne versenybe szállni. Ehhez az alapokat az elmúlt időszakban lerakta, a nemzetközi szinten elért eredményei pedig lehetőséget is biztosítanak számára. A többi már csak rajta múlik.

„Megjött a profi kártyám, úgy döntöttek a szövetségnél, hogy a világbajnoki címem és a kategória győzelmek alapján megkaptam ezt a kártyát. Tehát két hét múlva a világbajnokságon amatőr és profi kategóriában is el tudok indulni, ami elég kemény lesz, de megpróbáljuk. Ezt követően jön egy négy hónapos szünet, de lazítás nem lesz, elég erősen készülök. Ugyanis novemberben Las Vegasban lesz az olimpia és itt is el fogok indulni open, masters és profi kategóriákban” - mondta Tóth Gábor, testépítő.


Képek forrása: Tóth Gábor

958_0_t 958_1_t 958_2_t 958_3_t
958_4_t 958_5_t 958_6_t 958_7_t
Vissza