Útburkolati jelek (képgalériával)2018. május 25. (péntek) 19:00 - Városnews/6947_0_300.jpgTovább folytatódnak az útburkolati jelek felfestései városunkban. A téma kapcsán felkerestük a Magyar Közút Nonprofit Zrt. illetékeseit, akik arról tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy az általuk kezelt szakaszokon is hamarosan megkezdődnek a munkálatok.

Akkor intézkednek majd a korábban felszámolt zebrák végleges és teljes körű eltüntetéséről is. Ehhez kapcsolódóan természetesen megkerestük az Ózdi Városüzemeltető Intézményt is, ahol azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az Intézmény dolgozói az önkormányzati fenntartású útszakaszokért felelősek, amely munkálatokat május 4-én meg is kezdték. Ha az időjárás engedi két munkatárs tevékenykedik folyamatosan annak érdekében, hogy a gyalogátkelőhelyek, és egyéb jelzések mielőbb láthatóvá váljanak a közlekedők számára.

„Az elmúlt héten a Polgármesteri Hivatal bennünket érintő gyalogátkelő helyek felfestését tudtuk megoldani. A Filó és a Katona József útra felvezető szakaszon és az olyan területeken, ahol a felfestések fontossága kiemelt feladatot jelent. Nagyon fontos, hogy a közlekedők mindig jól láthassák az útburkolati jeleket” - mondta Nagy Zsuzsanna, az Ózdi Városüzemeltető Intézmény igazgatója.


947_0_t 947_1_t 947_2_t 947_3_t
947_4_t 947_5_t
Vissza