Pályázati lehetőségek2018. május 16. (szerda) 19:00 - Városnews/6915_0_300.jpgNyilvánossá vált a HAJÓZD Helyi Akciócsoport két helyi pályázati felhívása. A „KÖSZI TÉR” és a „KÖSZI FESZT” kiírás, része a helyi közösségfejlesztési stratégiának, amelyet a Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága támogatásban részesített.

Mindkét pályázatra június 1-től lehet benyújtani az ötleteket a szükséges adatcsomag kitöltésével. A csoport munkaszervezete azt a feladatot is vállalta, hogy animációs tevékenységgel segítse a lehetséges pályázókat. Ózdi közintézmények, civil szervezetek, egyesületek, alapítványok, egyházak és nonprofit kft-k nyújthatják be pályamunkáikat. Csak olyan anyagokat bírál el a bizottság, amelyek városunk közigazgatási területén valósulnának meg. Pénteken 15 órától a Kaszinó épületében, műhelyfoglalkozás keretében mutatják be mindkét felhívást.

„Bemutatjuk azt, hogy kik a lehetséges pályázók, illetve milyen összegre pályázhatnak és milyen feltételek mellett pályázhatnak. Végigmegyünk a pályázati csomag adatlapjain és annak mellékletein. Hogy ezeket hogyan kell kitölteni. Hogyan kell egy jó pályázati ötletből egy igazán jó anyagot összeállítani. Hogyan kell egy jó pályázatot megírni, hogy az sikeres legyen. Természetesen már előrevetítjük annak a lehetőségét, hogy ha valakik, valamilyen szervezetek sikeres pályázatot nyújtanak be akkor természetesen nem fogjuk a kezüket a megvalósítás időszakában sem elengedni. Hiszen ott is egy folyamatos - részben monitoringgal részben pedig segítőszolgáltatással - segítjük abban, hogy végig is tudják ezt vinni” - nyilatkozta Szaka Attila, köznevelési és művelődési referens.

Vissza