Közutak és korrupció (képgalériával)2018. április 4. (szerda) 19:00 - Politikanews/6762_0_300.jpgSzavazásra buzdította a járókelőket a Szolgáltatóház előtt a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje és elnökségi tagja. Kovács József és Cseh Katalin az utak állapota mellett a korrupciót is hatalmas problémaként értékelte. A kitelepülésen a két politikus megkérdezte az emberek véleményét a térségben jelenleg uralkodó állapotokról is.

Szavazz a fiatalokra! Ez a Momentum Mozgalom tagjainak jelmondata. A Szolgáltatóház előtt a járókelőket arra buzdította a párt országgyűlési képviselőjelöltje, illetve elnökségi tagja, hogy minél többen menjenek el voksolni április 8-án. Kovács József és Cseh Katalin a térséget érintő problémákról is megkérdezte az embereket. Szerintük előre kell tekintenünk. Nincs jobb- vagy baloldal, együtt kell építenünk az országot, gyűlöletkeltés nélkül.

„Azt szeretném, hogy ne menjenek el innen a fiatalok. Ózd környékének az a legnagyobb problémája, hogy mindenki menekül innen. Aki csak tud, az megy. A házakat itt hagyják, még el sem tudják adni, mert itt a legalacsonyabb ezeknek az átlagértéke” - mondta Kovács József, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

Kovács József szerint a megoldás az, hogy új oktatási rendszert kell bevezetni, szabad könyvválasztási lehetőséget biztosítani a tanároknak, illetve olyan tanfolyamokat végezni a fiataloknak, amelyek a 21. században is megállják a helyüket: a számítástechnikában látja a jövőt. Kiemelte, hogy Ózdon nagyon sok az egyéni vállalkozó, nekik segítséget kell nyújtani például a felesleges adónemek megszüntetésével. Cseh Katalin szerint a korrupció felszámolása elsődleges szempont.

„A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy a közpénzt hova költik, kik költik el, és hogy ez valóban arra lett-e fordítva, amire ők áldozták. A korrupció felszámolása egy nagyon fontos szempont ahhoz, hogy Magyarország valóban egy fejlődő és virágzó európai ország lehessen. Mert így csak a haverok egymást gazdagítják, az állampolgárokra pedig nem költenek egy forintot sem” - fogalmazott Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom elnökségi tagja.

Az elnökségi tag Budapestről érkezett, szerinte az utak állapota katasztrofális, ebben a régióban prioritásként kezelnék ezt a problémát is. Hangsúlyozta, hogy a Momentumban úgy gondolják, minden településnek, így Ózdnak is megvan a joga ahhoz, hogy megfelelően össze legyen kötve az ország többi részével, illetve így a befektetők is potenciális lehetőséget látnának a térségben.


762_0_t 762_1_t 762_2_t 762_3_t
762_4_t 762_5_t 762_6_t 762_7_t
Vissza