Közös sajtótájékoztató (képgalériával)2018. április 3. (kedd) 19:00 - Politikanews/6758_0_300.jpg„Most már elég!” címmel tartottak közös sajtótájékoztatót a Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció képviselői ma kora délután. Elmondták, hogy szerintük tarthatatlan állapotok uralkodnak a politikában, hiszen az utóbbi időben a kampányok csupán a sárdobálásról és a botrányok kirobbantásáról szólnak.

Ettől teljes mértékben elhatárolódtak és felszólították Janiczak Dávidot, hogy mondjon le, és adja át a stafétabotot olyanoknak, akik méltón tudják képviselni a helyi embereket a jövőben. Varga Gergő a DK országgyűlési képviselőjelöltje elmondta, hogy egy fokozottan terhelt vidéken vagyunk, így igen sokat kell dolgozni és harcolni ennek a területnek a fellendítéséért.

„Véleményem szerint ezt a térséget külön kiemelt kormányzati segítséggel lehet csak felzárkóztatni. A koalíciós kormány létrejötte után kiemelt területként fogjuk kezelni Ózdot és térségét. Ózdon, Putnokon és Szendrőn keresztül az egész választókörzetet egyformán fogjuk kezelni. Megválasztásomat követően le szeretnék ülni mind a 70 polgármesterrel, rangsorolni a fontossági sorrendeket, hogy hol milyen lépéseket kell megtenni. Tehát ennek fényében egy olyan tervet összeállítani, hogy négy év alatt tudjunk eredményeket elérni, és megalapozzuk annak a lehetőségét, hogy hosszú távon tudjuk fejleszteni ezt a térséget” - mondta Varga Gergő, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjelöltje.


758_0_t 758_1_t 758_2_t 758_3_t
758_4_t
Vissza