Hiteles jelöltek (képgalériával)2018. április 3. (kedd) 19:00 - Politikanews/6757_0_300.jpgLakossági fórumon mutatkozott be a helyieknek a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselőjelöltje. Az Új Kezdet választmányi tagja, Koleszár István a térséget érintő fejlesztésekről, a közúthálózat javításáról, illetve a kisvállalkozások támogatásáról is beszélt hallgatóságának. Körútjának erre az állomására dr. Gémesi György, az Új Kezdet elnöke, valamint Üveges Gábor választmányi elnök is elkísérte.

Koleszár István a megye hármas számú választókörzetében tett útja során Ózdra is ellátogatott, hogy bemutatkozzon a helyieknek. Az Új kezdet választmányi tagja, aki egy választási pártszövetség eredményeképpen indul a Lehet Más a Politika jelöltjeként, a Civil Házban tartott fórumon ismertette a jövőt illető elképzeléseit. Ahogy elmondta, a kitelepülések és az aláírásgyűjtés során a térség lakói óriási problémaként említették a közutak állapotát. Nem csak a 26-os út, a többi, kevésbé forgalmas szakasz is szinte járhatatlan. A képviselőjelölt a dolgozói szegénységet is hatalmas hátravető tényezőként értékelte.

„Nyilván itt a nyolc év alatt nem sikerült a közutak állapotán javítani. Ez mindenképpen elsődleges szempont, hogy ezeket helyre kell rakni, mert addig ide befektetők nem fognak jönni. Illetve, hogyha turista szemmel nézzük, akkor ide nem teszi be az ember a lábát. A kisvállalkozásokat kell fejleszteni mindenekelőtt, illetve a mezőgazdaságot élénkíteni, én azt gondolom” - mondta Koleszár István, a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselőjelöltje.

A fórumon megjelent az Új Kezdet választmányi elnöke, Üveges Gábor, illetve elnöke, dr. Gémesi György is. Kiemelte, hogy az önkormányzati párt egymagában nem tudott teret nyerni, ezért kerestek olyan politikai erőt, amely mellé odaállhatnak. Az LMP-vel kötött megállapodásuk értelmében közös jelöltjeik, miniszterelnök-jelöltjük és programjuk van. Az elnök hangsúlyozta, hogy nagyon sokan dolgoznak az Új Kezdet tagjai, illetve az egész ellenzék ellehetetlenítésén, de ők nem kívánnak részt venni abban a csatározásban, amely a mai politikai színteret jellemzi.

„Nagyon-nagyon mélyen van ma a politikai közélet és a politikai kampány. Mi, Új Kezdetesek megpróbálunk sokkal tisztábban és korrekt formában részt venni ebben a kampányban még akkor is, ha ilyen eszközökkel dolgoznak. Hiteles jelöltekkel végigcsináljuk, és szeretnénk azt bebizonyítani, hogy igenis van ma Magyarországon olyan politikai erő, vagy olyan politikai együttműködés, amelynek kapcsán hiteles, korrekt, felkészült emberek valóban a térséget képviselve igyekeznek bejutni a magyar országgyűlésbe” - fogalmazott dr. Gémesi György, az Új Kezdet elnöke.

Ahogy az elnök fogalmazott, van akinek mindent lehet és van, akinek semmit, keményen támadta a jelenlegi kormányt. Hangsúlyozta: a velejéig korrupt politika és a gazdaság összefonódásában hatalmas változásra van szükség, amely csak akkor valósulhat meg, ha a választópolgárok elmennek szavazni.


757_0_t 757_1_t 757_2_t 757_3_t
757_4_t 757_5_t
Vissza