Húsvéti bál (képgalériával)2018. április 3. (kedd) 19:00 - Aktuálisnews/6756_0_300.jpgLocsolóbált tartottak a Vitkó Lovastanyán. Az ünnephez tartozó ízletes ételekkel és élőzenével készült a házigazda a hosszú hétvégére. A rendezvényre nem csak helyiek látogattak el, távolabbról is érkeztek családok. A zenés-táncos est jó alkalom volt a közösség megerősítésére is.

Húsvéti dekoráció és kedves szavak fogadták a meghívott vendégeket a Vitkó Lovastanya Huszár Kaszinójának nagytermében. Este hét órától gyülekeztek a mulatni vágyók, fél kilenckor pedig a házigazda Vitkó Egon köszöntőjével kezdődött el a mulatság. A szervezők ezzel szerették volna megköszönni mindazok munkáját, akik nem csak a hétköznapokban segítik a tanya életét. A tulajdonos elmondta, hogy a közeljövőben egy nagyobb rendezvényre készülnek.

„A Lovastanya következő programján, nagy főzőattrakciók lesznek. Ez lesz a Pünkösdi királyság verseny. Ilyenkor a király asztalára kell feltálalni a szakácsoknak az ételkülönlegességeiket. Ez most május 20-án lesz majd az eddigi terveink szerint. A városból bárki jelentkezhet csapatokban. Ilyenkor szoktunk adni másfél kiló lapockát mindenkinek az 1000 forintos nevezési díj mellé. Egyetlen kikötés van, hogy a király asztalára fel kell tálalni egyetlen ételt” - mondta Vitkó Egon, szervező.

A talpalávalót egész este Csorba Tamás szolgáltatta, aki különböző korok zenei stílusát vonultatta fel. A programon kortól és nemtől függetlenül minden résztvevő jól érezte magát. Tömösváry Mária Tajtiból érkezett erre a rendezvényre, és már közel 20 éve ismeri a szervezőket.

„Nagyon jól érzem magam. Általában minden bulin, ami itt van nagyon jól érzem magam” - fogalmazott Tömösváry Mária.

Az ízletes vacsora után hajnalig tartó vigadozás várt a megjelentekre, a táncparkett szinte egész este tele volt. Ez jó alkalom volt a közösség megerősítésére is. Éjfélkor természetesen nem maradt el az ilyenkor szokásos locsolkodás sem.


756_0_t 756_1_t 756_2_t 756_3_t
756_4_t 756_5_t 756_6_t 756_7_t
756_8_t 756_9_t 756_10_t 756_11_t
Vissza