Magabiztos győzelem (képgalériával)2018. március 22. (csütörtök) 19:00 - Sportnews/6724_0_300.jpgHúsz gólos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata a Törökszentmiklósi KE ellen. A mieink már az első percekben magukhoz ragadták a kezdeményezést, és a lendületük egészen a mérkőzés végéig kitartott. Győzelmüknek köszönhetően továbbra is vezetik az II. osztályú ifjúsági bajnokság keleti csoportját.

Gólzáporos mérkőzésen tudott győzni az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapata. Szakál Dániel együttese már a találkozó legelején magához ragadta a kezdeményezést, így nem meglepő, hogy hat gólos fórral vonulhattak a szünetre az ózdiak. A második játékrész sem tartogatott nagy meglepetéseket, hiszen minden úgy folytatódott ahogyan az első periódusban, emellett a vendégek rövid kispadja is megmutatkozott. A mieink sorozatosan tudtak labdákat szerezni a saját kapujuk előterében, így többször vezethettek kontrákat. Ezeket az esetek nagy részében értékesítették is a fiatalok. A végeredmény ÓAM-Ózdi KC – Törökszentmiklósi KE 44 – 24.

„Ez a mérkőzés már nagyon ránk fért. Ez volt az első nagy arányú győzelmünk attól függetlenül, hogy vezetjük a bajnokságot. Most ugye hússzal nyertünk, de ha jól emlékszem ez volt az a Törökszentmiklós, akik ellen idegenben csak egy 31-32-es győzelmet sikerült összehozni. Mindent egybevéve most örülünk ennek a nagy arányú győzelemnek” - értékelt Szakál Dániel, az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapatának edzője.

A Törökszentmiklósi KE csapatának vegyes érzelmei lehetnek a bajnokság alakulását illetően. Kovács Róbert együttese hat mérkőzést tudott nyerni, míg tizenkét alkalommal vesztesen hagyták el a játékteret. Mínusz 77-es gólkülönbségükhöz a mostani vereség is nagymértékben hozzájárult.

„Megmondom őszintén büszke vagyok a srácokra. Ha jól számoltam mindössze tízen voltunk, a kezdőcsapat fele különböző elfoglaltságok miatt nem tudott eljönni. Ez egy nagyon erős Ózd, sokkal magasabb szinten kézilabdáznak, mint mi. A nagy különbség ellenére büszke vagyok a csapatomra, úgy gondolom megtettek mindent, amit tudtak” - mondta Kovács Róbert, a Törökszentmiklósi KE ifjúsági csapatának edzője.

Szakál Dániel együttese tizenhét mérkőzéséből csupán egyet nem tudott megnyerni, így négy ponttal a riválisok előtt áll. Városunk fiatal kézilabdásait legközelebb április 15-én láthatjuk ismét a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Akkor a Törökszentmiklósi Székács csapatát látják majd vendégül.


724_0_t 724_1_t 724_2_t 724_3_t
724_4_t 724_5_t 724_6_t 724_7_t
Vissza