Bajnoki forduló (képgalériával)2018. március 19. (hétfő) 19:00 - Sportnews/6712_0_300.jpgIsmét hazai pályán láthattuk az ÓVSE asztalitenisz szakosztályát. Az NB II-es csapat az Apaggyal, míg az NB III-sok a Tiszaújvárosi Sport Clubbal mérték össze erejüket. Az eddigiekkel ellentétben az előbbiek teljesítettek jobban, hiszen csupán két ponttal maradtak alul a vendégekkel szemben. A pingpongosok a következő fordulóban idegenben folytatják szereplésüket.

Ismét pingpong labda pattogástól volt hangos az Árpád Vezér Úti Általános Iskola tornaterme a hétvégén, hiszen itthon játszottak az Ózdi Városi Sportegyesület asztalitenisz szakosztályának csapatai. A korábbi eredményekkel ellentétben az NB III-as alakulat teljesített gyengébben, de fontos kiemelni, hogy ők a bajnokesélyes Tiszaújvárost fogadták. Az NB II-esek az Apagy SE-vel csaptak össze és egy hajszálon múlt a győzelmük.

„Van még négy mérkőzésünk hátra. Nehéz meccseknek ígérkeznek a jelenlegi tudásunk alapján. Egerben megpróbálunk egy győzelmet összehozni, vagy legalább egy döntetlent. A további cél egyértelműen az utánpótlás tudatos nevelése” - nyilatkozta Gátsik Antal, az ÓVSE szakosztályvezetője.

Az Apagy SE NB II-es gárdája eddig vegyes mérleggel áll a bajnokságban. Tizennégy eddigi mérkőzésükből hatot megnyertek, két alkalommal döntetlent értek el, míg hatszor alulmaradtak az ellenfelekkel szemben. Oszlánszki László a szakosztály vezetője elmondta, hogy az ünnepek miatt csak tartalékosan tudtak kiállni a mérkőzésre.

„A csapatnak a középmezőnyben a helye, így olyan 4-5. helyre várjuk magunkat a tavaszi zárásra. Van NB I-es, NB III-mas és megyei csapatunk is. Az utánpótlás nevelés ennek megfelelően elég komoly szinten zajlik. Több apagyi fiatal versenyzőt, már az országos ranglistán is jegyeznek, legutóbb például Hanustyák Fanni országos diákolimpiát nyert” - mondta Oszlánszki László, az Apagy SE szakosztályvezetője.

A mieink legközelebb a következő hónapban bizonyíthatják tudásukat. Az NB II-es csapat április 28-án a TRIOMAXI ATC Nyíregyháza otthonába látogat. Az NB III-sok kettő héttel korábban a Kömlő Sport Club vendégeként szerepelnek. A bajnokságokból még négy forduló van hátra, így lehetőségük nyílik az ózdiaknak, hogy értékes pontokat gyűjtsenek be.


712_0_t 712_1_t 712_2_t 712_3_t
712_4_t 712_5_t 712_6_t 712_7_t
Vissza