Fontos pontok (képgalériával)2018. március 13. (kedd) 19:00 - Sportnews/6697_0_300.jpgKözel került a feljutáshoz az Ózdi Sakk Sport Egyesület. A hétvégén az MVSI Miskolci KisBocsok II-es számú csapatával mérték össze erejüket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei másodosztály Gável László csoportjában.

A mérkőzésen Molnár Milán, Surányi Gyula és Szabó István is partit tudott nyerni. Emellett Papp Levente, Szabó István, Szigeti Mihály, Kiss Levente, Borsodi Gábor, Németh László és Petykó Martin is döntetlent ért el. A találkozó 6-6-os végeredménnyel zárult, így az utolsó forduló előtt a tabella második helyére kerültek az ózdiak.

„Nekünk az a cél, hogy felzárkózzunk. Az utolsó fordulóban mind a két holtversenyben álló csapat játszik. Mi Tiszaújvárosba látogatunk, míg a DVTK Szendrőn fog vendégszerepelni. Javarészt akkor fog eldőlni a tabella végleges sorrendje, persze az lesz az utolsó forduló is. Bízunk benne, hogy utol tudjuk őket érni, vagy képesek leszünk meg is előzni őket” - nyilatkozta Molnár Milán, az Ózdi Sakk Sportegyesület elnöke.


697_0_t 697_1_t 697_2_t 697_3_t
697_4_t 697_5_t
Vissza