Papírforma vereség (képgalériával)2018. március 11. (vasárnap) 18:04 - Sportnews/6687_0_300.jpgA Répcelakot fogadta a SalgÓzd Teke Klub a férfi Szuperliga 17. fordulójában. Nem tartogatott nagy meglepetéseket a mérkőzés, hiszen a vendégek eddig mindössze két találkozón nem tudtak győzedelmeskedni. A mieinket legközelebb április 7-én láthatjuk hazai pályán. Akkor a szegedi Alabárdos csapatát látják vendégül a Városi Stadion Tekecsarnokában.

Ismét hazai pályán vívta meg aktuális mérkőzését a SalgÓzd Teke Klub. A mieink ezúttal a Répcelak csapatát látták vendégül. Az ózdiak minden trükköt bevetettek, ám nem tudtak meglepetést okozni a több csapatvilágbajnokot a soraikban tudó ellenfélnek. Jól mutatja a vendégek erejét, hogy hat játékosukból négy, több mint hatszáz, összességében pedig háromezer-hatszázharminckilenc fát ütöttek a meccsen.
 
„A mai mérkőzéssel kapcsolatban tudtuk előre, hogy a Répcelak egy erős csapat. Három igazán erős csapat van a mezőnyben, ezek közül a Répcelak az egyik. Így nekünk ellenük nem sok babér terem. Ettől függetlenül van még három mérkőzésünk, ahol majd tudunk javítani” - mondta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.

A vendégek elégedettek voltak az eredménnyel, hiszen jó formát mutattak játékosaik. Kakuk Levente a csapat kapitánya elmondta, hogy minden győzelem nagyon fontos számukra, ugyanis versenyben vannak a Szuperliga bajnoki címéért. Ózdon ehhez egy lépéssel közelebb kerültek.

„Két nehéz mérkőzésünk van még otthon Répcelakon, egyik a Szegeddel, míg a másik a Zalaegerszeggel. Amennyiben sikerülne mind a két meccset megnyerni, akkor azt mondom 99%-ban mi lennénk a bajnokok. Ha csak az egyiket verjük meg, még mindig jók vagyunk a második helyre is. Bízom benne olyan nem fordul elő, hogy mind a kettőtől kikapnánk, de akkor is megszerezzük a harmadik helyet. Természetesen szeretnénk mind a két összecsapást megnyerni” - mondta Kakuk Levente, a Répcelaki SE csapatkapitánya.

A mieink a vereség ellenére a hét győzelmet, egy döntetlent és kilenc elvesztett csatát számláló mérlegüknek köszönhetően továbbra is a Szuperliga ötödik helyén állnak. A hétvégén a Ferencvárosnál vendégszerepelnek, ahonnan megpróbálnak bajnoki pontokkal hazatérni. A SalgÓzd-ot legközelebb április 7-én láthatjuk hazai pályán. Akkor a szegedi Alabárdos csapatát látják vendégül a Városi Stadion Tekecsarnokában.


687_0_t 687_1_t 687_2_t 687_3_t
687_4_t 687_5_t 687_6_t
Vissza