Nőnapi figyelmesség (képgalériával)2018. március 8. (csütörtök) 19:00 - Városnews/6676_0_300.jpgNőnap alkalmából osztottak virágot a városvezetés férfi tagjai. Janiczak Dávid, Ózd polgármestere fontosnak tartja, hogy ezzel az apró figyelmességgel kedveskedjen a város női lakosinak. Ebben a kezdeményezésben a két alpolgármester, Fidrus Péter és Farkas Péter Barnabás is részt vett, és közösen ajándékozták meg a Szolgáltatóház előtt elhaladó hölgyeket egy-egy szál virággal.

Március nyolcadika nemzetközi nőnap. A városvezetés idén sem feledkezett meg erről a napról és Ózd hölgy tagjairól. Ma délután Janiczak Dávid polgármester, Fidrus Péter és Farkas Péter Barnabás alpolgármesterek virággal kedveskedtek a gyengébbik nemnek a Szolgáltatóház előtt. Farkas Péter Barnabás azt is elmondta, hogy miért tartják fontosnak ezt a gesztust.

„Már hagyományosnak mondható, hogy a városvezetés minden évben gondol nőnapon a hölgyekre, ezért ilyen akciókat szoktunk szervezni. Amikor a város lakosságát, a hölgyeket megajándékozzuk egy szál virággal és jókívánságainkkal” - mondta Farkas Péter Barnabás, alpolgármester.

Megkérdeztük azt is, hogy mi a véleményük erről a megajándékozott hölgyeknek, mit szólnak ehhez a figyelmességhez.

„Ez szerintem egy nagyon szép gesztus, nagyon sok lány, nő napját szerintem feldobják ezzel” - nyilatkozta Miksztaj Ágnes.

„Nagyon kedvesek, hogy megemlékeznek a nőkről” - fogalmazott Márton Lajosné Erika.

„Nagyon örülök, meg köszönöm szépen” - mondta Hendrik Péterné.

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet Magyarországon 1948 óta tartanak.


676_0_t 676_1_t 676_2_t 676_3_t
676_4_t
Vissza