Nőnapi képeslap (képgalériával)2018. március 8. (csütörtök) 19:00 - Politikanews/6675_0_300.jpgA Munkáspárt ózdi tagjai képeslapot osztogattak nőnap alkalmából a városban. A rossz időjárás nem akadályozta meg az üdvözlőlap szórást a Szolgáltatóház előtt. A hölgyek nagyon örültek a kedves kis képeknek és a bókoknak. A szervezett megmozdulás célja az volt, hogy a városunkban élő nők is érezzek a tiszteletet, a megbecsülést és azt, hogy fontos tagjai a társadalomnak.

Képeslappal köszöntötte az ózdi hölgyeket Kónya Béla, a Munkáspárt ózdi szervezetével együtt ma reggel a nemzetközi nőnap alkalmából. A Szolgáltató Ház előtt elhaladó lányok és asszonyok egy kis ajándékot vehettek át a párttagoktól, köszöntő szavak és puszi kíséretében. A kedves gesztus mosolyt csalt a nők arcára, akik kortól függetlenül, jóleső érzéssel nyugtázták, hogy ilyen formában is gondolnak rájuk. A szervezet tagjai egy standot is felállítottak és szórólapokat is osztogattak az érdeklődőknek.

„Minden egyéb olyan megszólás nélkül, nem foglalkozunk senkivel, semmivel, semmilyen más párt programját nem szidjuk, nem dicsérjük. Mi a saját magunk programjával foglalkozunk, amelynek lényege, hogy meg kell teremteni a biztos munkalehetőséget és ezzel a biztos jövedelmet és a biztos jövőt. Egyébként más kiút nincs ebből a kátyúból, ami harminc éve itt van. Egyik évről a másikra nem változik semmi” - mondta Kónya Béla, a Magyar Munkáspárt Központi Bizottságának tagja.

A nőkről való megemlékezés fontos napnak számít a Munkáspárt ózdi szervezete számára is. Annál is inkább, mert a nőnap eredetileg munkásmozgalmi eredetű, demonstratív nap volt. Hazánkban a rendszerváltást követően e nap elvesztette ilyen irányú jellegét, ma már az ajándékozás dominál helyette.

„Nagyon örülök, hogy ilyen aranyosak, kedvesek az emberek. Ilyenkor legalább gondolnak ránk. Habár máskor is, ez tény és való” - nyilatkozta Nagy Sándorné.

„Ez jól esik azért, mert csak gondolnak a nőkre nőnap alkalmából. Köszönöm szépen nagyon jól esik” - fogalmazott Stiller Tünde.

„Hát hogyne örülnék. Nekünk már mindennek örülni kell” - mondta Füsti Jánosné.

A hölgyek örömmel fogadták az apró ajándékot, ami annak a jele volt, hogy ezen a napon megkülönböztetett figyelemmel gondoltak rájuk.


675_0_t 675_1_t 675_2_t 675_3_t
675_4_t 675_5_t 675_6_t 675_7_t
675_8_t
Vissza