Ózdi látogatás (képgalériával)2018. március 7. (szerda) 19:00 - Politikanews/6671_0_300.jpgÓzdra látogatott Mesterházy Attila. Az MSZP volt elnöke nőnap alkalmából egy szál piros szegfűvel kedveskedett az ózdi hölgyeknek. Fontosnak tartja az ilyen találkozásokat, hiszen ekkor ő is sokkal több mindent tanulhat és tapasztalhat a település életéről.

Városunkkal kapcsolatban elmondta, hogy szerinte többet kellene foglalkozni az országon belüli migrációval, hiszen nagyon sokan vándorolnak az ország keleti feléből nyugatabbra, vagy esetleg Ausztriába a jobb bérezés reményében.

„Az ellenzéki pártok olyan helyzetben vannak, hogy nagyon kevés médiafelületük van. Mindannyiunk számára az marad, hogy vagy a közösségi médiában vagy sok személyes találkozással, úgymond lábbal próbáljuk megverni a Fideszt. Ehhez egy nagyon jó eszköz, hogy ilyenkor tudunk beszélgetni az emberekkel. Természetesen ilyenkor kapunk vissza mi is visszajelzéseket a választópolgároktól, hogy milyen problémákat látnak akár az adott településen vagy országos szinten. Ez alkalmas az információcserére is nem csak az egyoldalú kommunikációra” - mondta Mesterházy Attila, az MSZP volt elnöke.


671_0_t 671_1_t 671_2_t 671_3_t
Vissza