Kiégett ház (képgalériával)2018. március 5. (hétfő) 19:00 - Városnews/6661_0_300.jpgTűz ütött ki egy családi házban vasárnap Cipóban a Vasvári Pál úton. Az ingatlanban többen laktak, akik épségben megúszták az esetet, hiszen nem tartózkodtak otthon. A tulajdonos elmondása szerint megrakták a tüzet, majd rokonlátogatóba mentek, mikor pedig hazaérkeztek már minden lángolt.

Egy ablak pont akkor robbant ki a nagy mennyiségű hőtől, amikor odaértek. Az ingatlannál ma senkivel nem találkoztunk, viszont a ház összes ablaka ki van törve és képeinken is jól látszik, hogy teljesen átnevesedett a fal az oltás miatt. A tűzoltók bűncselekményre utaló nyomot nem véltek felfedezni a helyszínen, így tűzvizsgálati eljárás egyelőre nem indult az ügyben.

„A tegnapi napon 18 óra 50 perckor kapták az egységeink a káreseti riasztást, amely szerint a Vasvári Pál úton egy családi ház teljes terjedelmében ég. Az ózdi tűzoltóság kettő darab gépjárműfecskendővel és egy vízszállító gépjárművel vonult a helyszínre, ahol kettő darab úgynevezett „C” sugárral oltották el a keletkezett tüzet” - nyilatkozta Tőkés Tamás, az Ózdi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltóparancsnoka.


661_0_t 661_1_t 661_2_t 661_3_t
661_4_t 661_5_t 661_6_t
Vissza