Újabb 15 képviselő-jelölt2018. március 2. (péntek) 19:00 - Politikanews/6657_0_300.jpgÚjabb 15 képviselő-jelöltet vett nyilvántartásba ma délben az Országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottsága. Velük együtt már majdnem biztos, hogy legalább 22 képviselő-jelölt szerepel majd a szavazólapokon április 8-án.

Ádám Krisztián a Magyarországon Élő Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja, Bakos Klaudia az Összefogás Párt, Dányi Alex a Minden Szegényért Párt, Gulyásné Gulyás Beáta a Lendülettel Magyarországért, Harkály Csaba a Jó út Magyar Polgári Párt, Harkály Zsolt a Tenni Akarók Magyarországi Pártja, Horváth Marcell a Szegény Emberek Magyarországért Párt, Imriné Pál Jusztina a Nemzeti Együttműködés és Megbékélés Párt, Káló János a Kell az Összefogás Párt, Káló Zsoltné az Elégedett Magyarországért Mozgalom, Kónya Béla a Magyar Munkáspárt, Kovács Ágnes a Közös Nevező 2018, Kovács Sándor Ottó a Haza Pártja, Lakatos László Leon a Családok Pártja, és Lázi Attila az Egyenlőség Roma Párt képviselőjelöltje indul az országgyűlési képviselő-választáson, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületében.

A most felsorolt személyek nyilvántartásba vétele, ha senki nem emel az ellenük kifogást 3 nap múlva emelkedik jogerőre.

Vissza