Fölényes győzelem (képgalériával)2018. február 27. (kedd) 19:00 - Sportnews/6639_0_300.jpgMagabiztos győzelmet aratott hazai pályán a SalgÓzd Teke Klub. A mieink a BKV Előre együttesét fogadták a Városi Stadion Tekecsarnokában.

Már a mérkőzés elején elhúzott a SalgÓzd, hiszen Horváth Attila 574 ütött fája megadta a hangulatot a találkozóhoz. Ezután a hazaiak végig jól játszottak, így esélyük sem volt a vendégeknek arra, hogy közelebb kerülhessenek az ózdiakhoz. Végül minden tekintetben fölülmúlták a budapestieket, így 7:1-es összesítéssel tartották itthon a két bajnoki pontot. Havaj István a klub elnöke elmondta, hogy elégedett az eredménnyel, ám aggódik a következő meccsek miatt.

„A tavaszi sorsolásunk egy kicsit nehéz. Lesznek még kemény mérkőzéseink. Szolnokra és Nyíregyházára megyünk, emellett ide jön a Győr, a Répcelak és a Szeged. Ellenük az az igazság, hogy nem sok esélyünk van. Ezzel a győzelemmel úgy gondolom, hogy az 5. helyet sikerült megfogni, de sajnos ez nem lesz végleges” - nyilatkozta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.


639_0_t 639_1_t 639_2_t 639_3_t
639_4_t
Vissza