Hazai vereség (képgalériával)2018. február 27. (kedd) 19:00 - Sportnews/6638_0_300.jpgNem sikerült itthon tartani a bajnoki pontokat az ÓAM-Ózdi KC-nak. A kézilabdások a Mizse KC csapatával mérték össze erejüket az NB1/B keleti csoportjának 17. fordulójában. A gyenge egyéni teljesítmények mellett számos sérülés is hátráltatta Szakál György együttesét, így a lajosmizsei gárda távozhatott győztesen.

450 néző gyűlt össze a Marosi István Városi Sportcsarnokban, ahol az ÓAM-Ózdi KC – Mizse KC meccset rendezték meg. A tabella és az előzetes eredmények alapján bizonyára kevés olyan ember lett volna, aki a vendégek sikerére fogad. Sajnos most nem jött ki a lépés az ózdiaknak, így Szakál György együttese elveszítette a mérkőzést.

„Úgy gondolom, hogy egy értékelhetetlen teljesítmény volt. Szerintem Szabó Tamás és Lestál Martin kivételével mindenki mélyen tudása alatt játszott. Két hétig készültünk a Lajosmizse játékára, de mindenki enerváltan, fáradtan mozgott. Egy ilyen mérkőzésen ennyi technikai hibával és kihagyott hétméteressel, nem lehet megnyerni egy ilyen meccset sem. Kötelező győzelemnek nézett ki, nagyon sajnálom, hogy így alakult” - értékelt Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője.

A lajosmizsei együttesnek nagyon fontos volt a pontszerzés, hiszen a forduló előtt az utolsó előtti helyen álltak. Avar György a Mizse KC edzője elmondta, hogy a céljuk egyértelműen a bennmaradás, amihez nagy lépést jelentett a mostani eredmény.

„Azt gondolom, hogy idegenből, főleg Ózdról elvinni a két pontot, mindenféleképp a csapat jó szereplését jelzi” - mondta Avar György, a Mizse KC edzője.

Az ÓAM-Ózdi KC március 10-én javíthat. Akkor az Algyő együttesét látják majd vendégül, akik csupán két ponttal előzik meg az ózdiakat, így fontos a jó szereplés. A serdülők 38-19 arányú vereséget szenvedtek, az ifjúságiak viszont 39-33-ra verték a lajosmizseieket.


638_0_t 638_1_t 638_2_t 638_3_t
638_4_t 638_5_t 638_6_t 638_7_t
638_8_t 638_9_t
Vissza