Magabiztos győzelem (képgalériával)2018. február 25. (vasárnap) 17:25 - Sportnews/6632_0_300.jpgGyőzelmet aratott hazai pályán a Lóci DSE NBII-es női kézilabda csapata. Az ózdi lányok ezúttal a Kazincbarcika együttesét múlták fölül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A küzdelmes találkozón a mieink a második félidőben több, mint 10 gólos különbséggel biztosították be sikerüket. Az utánpótlás csapatok szintén eredményes hétvégén vannak túl.

A találkozó előtt egyperces néma csenddel emlékeztek meg a kézilabdázó lányok a nemrégiben elhunyt Marosi Istvánról. Ezután a zöld-fekete mezben pályára lépő Lóci DSE játékosai nagy lendülettel kezdték meg a mérkőzést. Az első félidőben az ellenfél kapusa remek teljesítményt nyújtott, de a második játékrészben már ez sem segíthetett a vendégeken.

„Az első félidőben gyengébben teljesítettek a lányok. Különösen a támadásokban. Nagyon jól védett az ellenfél kapusa. A második félidőben sikerült őket felőrölnünk. Végül úgy jöttünk ki a második félidőre, hogy egy új mérkőzést kezdünk. Ez látszott is a lányokon, hiszen egy 6-0 szériával kezdtük a mérkőzés második részét” - értékelt Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

Kézilabdázó lányainkat nagyon feldobta legutóbbi sikerük. Akkor a Mátészalka ellen győzedelmeskedtek. Ebből merítve erőt sorra követték egymást a szebbnél szebb támadások. A kazincbarcikai együttest komoly sérüléshullám sújtja, így ez is közrejátszott a gyengébb szereplésben. A vendégcsapat 22-es játékosa, Fazekas Zsanett erős ellenfélnek bizonyult, hiszen sorra szerezte csapatának a gólokat.

„Sok sérültünk volt az első fordulóban is, de próbáltunk mindent megtenni a tisztes helytállásért. Az első félidőben hellyel közzel sikerült is, mert szerintem jól védekeztünk. Nagyjából mi vezettünk végig, csak a végére elfáradtunk és mi nem tudtunk cserélni, mint az ózdiak. Ez főleg rányomta a bélyegét a második félidőre. Teljesen elfáradtunk, de próbálkoztunk” - mondta Szilágyi Szabolcs, a Kazincbarcika KSE edzője.

Lányaink a különleges helyzeteket kihasználva törtek a győzelem felé. A második játékrészben már 10 gólos volt a különbség, így borítékolható volt a siker. A mérkőzés végén 36 – 24 lett az eredmény a Lóci DSE javára, amivel értékes pontokat tartottak itthon. Jelenleg a tabella 2. helyén állnak. Az ifjúságiak 45-18, míg a serdülők 40-10 arányban múlták fölük a vendégeket. A jövő héten a mieink a Vitka SE csapatait fogadják majd.


632_0_t 632_1_t 632_2_t 632_3_t
632_4_t 632_5_t 632_6_t 632_7_t
Vissza