Hasznos sportszerek (képgalériával)2018. február 14. (szerda) 19:00 - Sportnews/6589_0_300.jpgSzámos új felszereléssel gazdagodtak a Beszterce KK Bolyky csapatának tagjai. A salgótarjáni illetőségű egyesület szeretné, hogy az ózdi gyermekek is olyan feltételek mellett készülhessenek, mint a klubhoz tartozó többi csapatnál nevelkedő fiatalok.

Szépen sorakoztak egymás mellett a név szerint kikészített sporttáskák a Bolyky Tamás Általános Iskolában, hiszen az intézménnyel kapcsolatban lévő Beszterce KK ajándékot hozott a gyerekeknek. Minden játékos egy személyre szabott csomagot kapott aszerint, hogy melyik csapatoknál bizonyítanak.

„Jelenleg hoztunk egy pár felszerelést, edzésekre és mérkőzésekre. Pólókat, melegítőket, törölközőt, papucsot és számos olyan dolgot, amelyet remélem a srácok nagy szeretettel és eredményesen tudják majd kihasználni” - mondta Soós Gábor, a Beszterce KK utánpótlásért felelős igazgatója.

A fiatalok nagy örömmel csomagolták ki az előre elkészített ajándékokat. Az egyik legkedveltebb felszerelés az egyesület logójával ellátott kifordítható kabát volt, amelyet hétköznap is hordhatnak a gyerekek annak érdekében, hogy többen felfigyeljenek a kosarasok jelenlétére.

„Nagyon várták már ezt a gyerekek, hiszen nemrégiben járt nálunk a Beszterce KK-nak a vezetője, és próbáltuk méretre a gyerekekre a mezeket. Tehát valamilyen szinten tudták, hogy mit fognak kapni. Nagyon készültek rá, hiszen ez nekik egy jelképe az összetartozásnak és annak, hogy egy csapatnak a tagjai. Itt jól érzik magukat és itt versenyeznek” - nyilatkozta Száváné Faggyas Bernadett, a Beszterce KK Bolyky edzője.

A klub vezetői kilátásba helyezték, hogy amennyiben további támogatást kapnak, ismét különböző sportszerekkel örvendeztetik meg az egyesülethez tartozó fiatalokat. Az épülő sportcsarnokkal kapcsolatban elmondták, hogy még mindig a szervezés folyik, de a lehető leghamarabb szeretnék kiviteleztetni, hogy itt Ózdon is egymás után nőhessenek fel korosztályos csapataik.


589_0_t 589_1_t 589_2_t 589_3_t
589_4_t 589_5_t 589_6_t 589_7_t
589_8_t 589_9_t
Vissza