Momentum Mozgalom (képgalériával)2018. február 14. (szerda) 19:00 - Politikanews/6588_0_300.jpgVárosunkban is bemutatkozott a Momentum Mozgalom leendő országgyűlési képviselő-jelöltje, aki a megye 3-as számú választókerületében gyűjti majd az ajánlásokat. Kovács József városunk egyik vendéglátó egységében, egy lakossági tájékoztató keretein belül vázolta fel elképzeléseiket a térséggel kapcsolatban, illetve röviden ismertette programjukat is. A párt elnöke, Fekete-Győr András is jelen volt az eseményen.

Tegnap délután 5 órára várták városunk egyik vendéglátó egységébe mindazokat, akik érdeklődtek a Momentum Mozgalom programja iránt, illetve meg szerették volna ismerni a párt leendő országgyűlési képviselő-jelöltjét. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a hármas számú választókerületben Kovács József indul ezen a poszton, aki röviden bemutatkozott, majd ismertette a jövőt illető elképzeléseit.

„Mivel dolgozó ember vagyok, én inkább a dolgozó embereket próbálnám képviselni, hogy jobb fizetéseket érjünk el. Ez a 180 ezer forintos bruttó minimálbér elfogadhatatlan számomra. Tehát egy átlagkeresetnek 200 ezer forint fölött kéne lennie” - mondta Kovács József, a Momentum Mozgalom leendő országgyűlési képviselő-jelöltje.

A Fidelitas ózdi tagjai is jelen voltak az eseményen, kérdésükre Kovács József elmondta azt is, hogy a Momentum sem a jobb-, sem a baloldalhoz nem tartozik, a párt egyetlen célja az, hogy az embereknek jobb életkörülményeket biztosítson. Szeretnék megakadályozni az elvándorlást más régiókba vagy akár az országhatáron túlra, az infrastruktúra fejlesztésével pedig olyan üzemek létesítését támogatnák, amelyek munkahelyeket biztosítanak a helyieknek. A Momentum elnöke, Fekete-Győr András is megjelent tájékoztatón.

„A Momentumnak azért van mindenhol jó esélye, mert egy évvel ezelőtt jöttünk létre, és egy új politikai generációt képviselünk. Körülbelül kétmillió olyan ember van Magyarországon, aki bizonytalan, kiábrándult és becsapottnak érzi magát a politika által. A Momentum nekik ad új reményt. Most van még ötven napunk a kampányból, ebben kell megmutatni azt, hogy mi vagyunk ez az új remény” - nyilatkozta Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke.

Az elnök elmondta, hogy jelöltjeik mindenhol a győzelemre készülnek. Az első nagy erőpróba február 19-e és március 5-e között lesz, amikor ajánlásokat gyűjtenek, ebből ötszáznak érvényesnek kell lennie. Ahogy fogalmazott, egyetlen közvélemény-kutatás van, és az április 8-a.


588_0_t 588_1_t 588_2_t 588_3_t
588_4_t 588_5_t
Vissza