Mezek ajándékba (képgalériával)2018. február 12. (hétfő) 19:00 - Városnews/6582_0_300.jpgNégy garnitúra mezt ajándékozott Zsuponyó Anett területi képviselő a Vasvár Úti Általános Iskolás kosaras lányoknak. A felajánlott sportszerek összege meghaladta a 20 ezer forintot. A dolog apropóját az szolgáltatta, hogy a fiatalok bejutottak a B33-as diákolimpia régiós döntőjébe, amit február 15-én rendeznek meg Nyíregyházán a Continental Arénában.

A megmérettetésre Heves, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből is érkeznek csapatok. Azért volt szükség az új ruházat beszerzésére, mert a sportrendezvényekhez szükséges kosárlabda mezeik jelenleg olyan állapotban vannak, amelyet nem tartanak méltónak a rendezvény színvonalához, az egyesület színeiben pedig nem léphetnek pályára.

„Száva Csaba megkeresett, hogy képviselői keretemből tudnám-e őket támogatni a mezek elkészítésében. Természetesen melléjük álltam, hiszen nem első alkalommal támogattam már a kosaras lányokat. A mai napon megérkeztek a mezek, így sok szeretettel át tudtam nekik nyújtani, sok sikert kívánva a versenyhez” - mondta Zsuponyó Anett, területi képviselő.


582_0_t 582_1_t 582_2_t 582_3_t
582_4_t 582_5_t
Vissza