Házasság Hete2018. február 9. (péntek) 19:00 - Városnews/6577_0_300.jpgIdén is csatlakozik városunk a Házasság Hete országos programjához. A rendezvénysorozat vasárnap, istentisztelettel kezdődik a újtelepi Református Templomban, ahol egy különleges házassági évforduló megünneplésének is tanúi lehetnek az érdeklődők.

Február 12-én, hétfőn dr. Szabó-Tóth Kinga a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának intézetigazgatója tart majd előadást az Olvasó Mizerák István teremben. Az ingyenesen látogatható programok sora egy egész hetet felölel majd. Az érdeklődők több helyszínen is hallgathatnak prezentációkat a párkapcsolat, család és a házasság témaköreiben.

„Szombaton egy egész napot felölelő programsorozatot kínálunk. Ez egy filmvetítéssel veszi kezdetét délután három órától, ahol Csikai Sándor moderálásával  fogunk közösen megtekinteni egy filmet, ami nyilván a  házassággal összekapcsolódik. Illetve öt órától pedig egy olyan ózdi fiatal házaspár lesz a vendégünk, akik tavaly kötöttek házasságot a református gyülekezet előtt. Az érdekességük, hogy a hölgy tolószékes, tehát mozgássérült. Ők fogják elmesélni az ózdiaknak a kapcsolatukat, illetve szerelmüket” - nyilatkozta dr. Kósné Dargai Rita, szervező.

Vissza