Sztárban sztár (képgalériával)2018. február 6. (kedd) 19:00 - Kultúranews/6563_0_300.jpgA Sztárban sztár meg egy kicsi című műsorban szerepelt a Tempó Ütőegyüttes. A fiatalok az egyik legnépszerűbb országos kereskedelmi televíziós csatorna zenei műsorában Rácz Gergő és Malaczkó Anna előadásában működtek közre. Az együttes nem először mutathatta meg tehetségét az országos nézettségű csatornán.

Az ország házibulijában gyerek énekesek csatlakoznak a korábbi Sztárban sztár szériák felnőtt hírességeihez. Közkedvelt duetteket adnak elő, népszerű formációkat visznek színpadra, vagy éppen ugyanazt a karaktert alakítják. Legutóbb a Tempó Ütőegyüttes szolgáltatta az énekeseknek a dallamokat. Az ózdi fiatalokból álló formáció már nem először járt az egyik kereskedelmi csatorna műsorában.

„A Kismenők című tehetségkutató műsorban szerepeltek először ebben a show-ban. Ahol gyakorlatilag több ezer résztvevőből válogatták ki őket, és bekerültek a legjobbak közé. Ott nagyon szépen szerepeltek és gyakorlatilag ott megtörtént az első tévés élő felvétel. Ez már ugye néhány éve volt. Ez volt az apropója, hogy bennünket már a TV2-ben már ismertek, és így jött az újabb felkérés, hogy a Sztárban sztár meg egy kicsiben szerepeljen újra a Tempó Ütőegyüttes” - nyilatkozta Lajhó Gyula, ütőhangszeres tanár.

A felkérésre Lajhó Gyula hangszerelt át egy közismert francia dalt. A fiatalok több hazai hírességgel is találkozhattak, mint például Till Attilával, aki egyébként a műsorvezető is volt, valamint Rácz Gergővel is. A gyerekeknek hatalmas élmény volt ez a szereplés, illetve ez a csapat összetartó erejét is növelte.

„Nagyon jó volt, és szerintem nagyon jó volt megint visszakerülni. Hiszen a Kismenőkben is nagyon boldogak voltunk. Ez a csapatot még jobban összerázta, bár nem volt közöttünk feszültség, de ez által most még jobban összehangolódott a csapat. Az előadók is és a stáb is nagyon kedvesek voltak. Szerintem nagyon jó volt” - mondta Eke István, a Tempó Ütőegyüttes tagja.

A gyerekek gőzerővel próbálnak minden hétvégén az újabb és újabb fellépésekre, illetve igyekeznek repertoárjukat még több populáris zenével tovább bővíteni.


Képek forrása: Tempó Ütőegyüttes Facebook oldala

563_0_t 563_1_t 563_2_t 563_3_t
563_4_t 563_5_t 563_6_t

 

Vissza