Három szak2018. február 2. (péntek) 19:00 - Oktatásnews/6553_0_300.jpgMár lehet jelentkezni a szeptemberben induló mérnökinformatikus képzésre. A Miskolci Egyetem Ózdi Kihelyezett Tagozatán így jövő tanévtől már három szak közül választhatnak a továbbtanulni vágyók.

Január 31-én megjelent a felvi.hu felvételi tájékoztatójának pótkötete, ebben már szerepel az új képzés, illetve a weboldalon, az E-felvételi rendszeren belül is rákattinthatnak az érdeklődők. Február 15-ig lehet a jelentkezési szándékot benyújtani. A szak levelező formában indul majd, a további részletekről pedig Szaka Attila köznevelési és művelődési referens adott tájékoztatást.

„Helyszíne a Digitális Erőmű lesz majd, az oktatáshoz, képzéshez kötődő egyéb információ, tanulmányi eligazítás, tájékoztató természetesen marad a Tiszti Kaszinó épületében, de a konkrét órák majd a Digitális Erőműben lesznek megtartva. Egyetlen egy specializációt lehet majd választani, a korszerű webtechnológiát, majd itt a mérnökinformatikus képzés keretén belül, de én azt gondolom, hogy ez egy nagyon divatos és nagyon jó lehetőséget ad mindazoknak, akik ezt a képzést választják. A felvételin pedig természetesen, ahogy már ezt korábban is elmondtuk, az egyik kötelező tantárgy az érettségik sorában a matematika, a másik pedig a fizika vagy az informatika” - mondta Szaka Attila, köznevelési és művelődési referens.

Vissza