Elfogadható eredmény (képgalériával)2018. január 20. (szombat) 20:53 - Sportnews/6511_0_300.jpgVereséggel kezdte a tavaszi idényt a SalgÓzd Teke Klub. A mieink a Zalaegerszeggel csaptak össze a férfi Szuperliga 12. fordulójában. Bár az ózdiak jól játszottak, teljesítményük nem volt elég a győzelemhez a több csapatvilágbajnokot is felsorakoztató vendégekkel szemben.

Az ózdiak az őszi szezonban várakozáson felül teljesítettek. A Szuperliga igen erős mezőnyében négy győzelem, egy döntetlen és hat vereségből álló mérlegükkel sikerült az etapot a hetedik helyen zárni. A tavaszi szezon igen nehezen indult a mieinknek, hisz a bajnokság egyik fő esélyesét fogadták a Városi Stadion Tekecsarnokában. Havaj István a SalgÓzd Teke Klub elnöke elmondta, hogy Telek Tamás eredményével a legelégedettebb. Az ózdi versenyző 595 ütött fája révén azt a Boanta Claudiut verte meg, aki korábban román és magyar válogatott is volt, emellett csapatvilágbajnoknak is mondhatja magát.

„A mostani meccsel kapcsolatban tudomásul kell venni, hogy a Zalaegerszeggel mi nem vagyunk egy szinten. Tulajdonképpen mondhatnám azt is, hogy a Zalaegerszeg a teke Real Madridja, hiszen Világkupát és Magyar Bajnokságot egyaránt nyertek. Emellett négy világbajnok is játszik a csapatukban. Ezek ismeretében ez egy elfogadható eredmény” - nyilatkozta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.

Fehér László, a Zalaegerszegi Teke Klub edzője elmondta, hogy örülnek a győzelemnek, hisz szeretnék megvédeni a magyar bajnoki címüket. Kifejtette, hogy a legnehezebb mérkőzések április közepén várnak rájuk, hisz ekkor érnek célegyenesbe a nemzetközi kupasorozatok.

„Úgy érkeztünk erre a mérkőzésre, hogy mindenféleképpen a két bajnoki pont megszerzése volt a csapatnak a célkitűzés. Úgy néz ki, hogy a meccset 7:1 arányban tudjuk abszolválni. A minimális elvárást teljesítettük, hiszen a két pont birtokában utazhatunk haza” - értékelt Fehér László, a Zalaegerszegi Teke Klub edzője.

A Szuperliga 13. fordulójában a mieink a Kaposvári Közutasok vendégeként szerepelnek. Az ózdiakat hazai pályán legközelebb február 24-én láthatják a nézők. Akkor mieink a BKV Előre együttesével mérik össze erejüket.


511_0_t 511_1_t 511_2_t 511_3_t
511_4_t 511_5_t 511_6_t 511_7_t
511_8_t 511_9_t 511_10_t
Vissza