Súlyemelő toborzó (képgalériával)2018. január 12. (péntek) 19:00 - Sportnews/6485_0_300.jpgIfjú reménységeket toborzott az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club a Bolyky Tamás Általános Iskolában. Az intézmény megállapodást kötött a szervezettel, így a jövőben a diákok több sportos alternatíva közül választhatnak, mint korábban. A klub továbbra is várja azokat a fiúkat és lányokat, akik szeretnék egy országos szinten elismert egyesületnél elsajátítani a sportág alapjait.

Fekete József az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club edzője látogatott el a Bolyky Tamás Általános Iskolába. A tájékoztató célja az volt, hogy a fiatalokkal megismertesse a súlyemelést, és új tagokat toborozzon a nagy múltú klub soraiba. Előadásában elmondta a diákoknak, hogy három erő létezik az életben. A fizikai, a szellemi és a lelki. Kifejtette, hogy csak az válhat jó súlyemelővé, aki ezt a három erőt egyaránt kordában tudja tartani. Vanczák Attila az iskola testnevelőjétől megtudtuk, hogy a Bolyky eddig öt helyi sportegyesülettel volt partneri kapcsolatban, ám a jövőben szeretnének több lehetőséget kínálni a diákoknak.

„Az Ózdi Súlyemelő és Fitness Clubbal, illetve Fekete Józseffel egyeztetve tulajdonképpen odáig jutottunk, hogy a gyerekek körében is népszerűsíteni szeretnénk ezt a sportágat. Mivel az utóbbi időben sok szép eredményt értek el, hátha sok gyermek érdeklődik, és belőlük is lehet olyan sikeres versenyző, mint akik itt az utóbbi években a klub színeiben eljutottak nem csak hazai, hanem nemzetközi sikerekig is” - mondta Vanczák Attila, a Bolyky Tamás Általános Iskola testnevelője.

Azok a gyermekek akiknek az érdeklődését felkeltette az előadás, Fekete Józseffel ellátogathattak az edzőterembe. Itt megtekinthették, hogy milyen technikai háttér áll rendelkezésre a megfelelő felkészüléshez, és a vállalkozó szelleműek még egy gyakorlósúlyon is kipróbálhatták erejüket. Az edző igen eredményesnek ítélte meg a toborzást.

„Úgy érzem, hogy az iskola és a mi kezdeményezésünknek hála jó talajra hullott a mag. A sportágnak kellenek az utánpótlás korú versenyzők. Minden évben szoktunk csinálni toborzást, de ilyen jól talán még egyik sem sikerült, mert az iskola igazgatója és a testnevelők is készséggel álltak az ügyhöz. A közös együttműködéssel azt hiszem egy nagyon nemes célt fogunk szolgálni, és ezek a fiatalok jó kezekbe kerülnek” - fogalmazott Fekete József, az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club edzője.

Az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club továbbra is várja azokat a fiúkat és lányokat, akik szeretnék egy országos szinten elismert egyesületnél elsajátítani a sportág alapjait. Fontos, hogy már negyedik osztályos kortól lehet jelentkezni. Érdeklődni a súlyemelő teremben lehet reggel 8-tól este 8-ig, vagy telefonon a 06-20/867-03-02-as számon Fekete Józsefnél.


485_0_t 485_1_t 485_2_t 485_3_t
485_4_t 485_5_t 485_6_t

 

Vissza