Szabálytalan parkolás (képgalériával)2018. január 10. (szerda) 19:00 - Városnews/6478_0_300.jpgA város több pontján is súlyos gondot okoz, hogy illetéktelenek veszik igénybe a céges gépjárművek számára fenntartott parkolóhelyeket. Ma például az Ózdi Városi Televízió szolgálati autóját törték össze az épület előtt.

A kár okozója a délelőtti órákban a tiltás ellenére behajtott és leparkolt a szerkesztőség elé. A televízió munkatársa a szabálytalanul parkoló gépjármű rendszámát felírta, majd jelezte számára egy papírra írt üzenettel, hogy akadályozza a munkát és szabálysértést követ el. A gondatlan károkozó járműjével beletolatott a stáb munkaeszközébe, majd ezután mint aki jól végezte dolgát, elhajtott. A felelőtlen sofőr értesítés nélkül hagyta el a helyszínt. A kiérkező rendőr a rendszám alapján rövid időn belül kiderítette a tettes kilétét. A „behajtani tilos” és a kiegészítő táblát a lakosság rendszerint nem, vagy csak részben értelmezi helyesen, ezzel sok esetben nagyobb károkat okoznak a magán- és köztulajdonokban. Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai szabálysértési eljárás keretében vizsgálják az ügyet.

„Nem először fordult már elő, hogy akadályozzák a mozgásunkat itt a televízió előtt. Gyakran van olyan, hogy sietnünk kell valahová, valamilyen forgatásra és nem tudunk kiállni, mert illetéktelenek a szabályt megszegve, a tiltó tábla ellenére bejönnek erre a területre. Olyan eddig még nem fordult elő, hogy felhívtuk volna erre a kocsitulajdonos figyelmét, és bosszúból összetörte az autónkat. Most ma ez is megesett. Felháborítónak tartom” - fogalmazott Bukovinszky Zsolt, az Ózdi Városi Televízió ügyvezető-főszerkesztője.


478_0_t 478_1_t 478_2_t 478_3_t
478_4_t 478_5_t 478_6_t 478_7_t
478_8_t
Vissza