„Álomút” Rajzpályázat (képgalériával)2018. január 8. (hétfő) 19:00 - Aktuálisnews/6467_0_300.jpg„Álomút” címmel hirdetett rajzpályázatot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. általános iskolás diákok részére. A társaság már ötödik alkalommal rendezi meg a rajzos versenyt, amelyre elsőtől nyolcadik osztályos korig várják az alkotásokat. A szervezők az elmúlt évek tapasztalatai alapján, úgy gondolják, hogy idén is rengeteg mű érkezik majd felhívásukra. Fontos információ, hogy 2018. január 15-ig várják a pályaműveket, így egy hét múlva már mindenképpen postára kell adni a rajzokat.

A Magyar Közút a győztesek műveit közösségi oldalára is feltölti, ezen túl pedig egy éven át a társaság útellenőri autóin is láthatóak lesznek. A részletes kiírás megtalálható a www.kozut.hu weboldalon is, ahol egyébként a korábban díjazott alkotások is fellelhetők. A vállalat képviselői arra biztatják a gyerekeket, hogy mindenképpen rajzoljanak, fessenek, ragasszanak és próbáljanak meg minél szebb munkákat beküldeni, hiszen értékes nyeremények várnak rájuk.

Az alkotásokat zárt borítékban a következő címre lehet eljuttatni postán vagy személyesen a következő címre: Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztály, „Álomút” gyermekrajzpályázat, 1024 Budapest, Fényes Elek utca 7-13. Postára adás határideje: 2018. január 15. A részletes pályázati feltételek és az előző évi pályázat díjazott alkotásai megtalálhatók a társaság honlapján, a www.kozut.hu-n, az idei Álomút plakát pedig letölthető a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Facebook oldaláról (www.facebook.com/MagyarKozut). A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a rajzpalyazat@kozut.hu e-mail címen lehet.

„A kategória és a közönségszavazás győztese ugyanis egy-egy osztálykirándulást nyer társaságunk Kiskőrösi Közúti Múzeumába, Közép-Európa legnagyobb úttörténeti gyűjteményébe. A nyeremény pedig nemcsak a belépést tartalmazza, hanem a nyertes osztály Kiskőrösre való utazását is, valamit egy különleges múzeumi tárlatvezetést is, ahol a gyerekek interaktív formában ismerkedhetnek meg az útépítés történetével az ókortól kezdve egészen napjainkig. Nemcsak az osztálykiránduláson résztvevők kaphatnak díjat, ugyanis 200 db 5000,-Ft értékű ajándékutalvány is gazdára talál” - mondta Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője.


Képek forrása: facebook/MagyarKozut

467_0_t 467_1_t 467_2_t 467_3_t
467_4_t
Vissza