Térségi döntő (képgalériával)2017. december 19. (kedd) 19:00 - Sportnews/6420_0_300.jpgIdén is a Bolyky Tamás Általános Iskola csapata nyerte meg a diákolimpiai játékos sportverseny térségi döntőjét. A Marosi István Városi Sportcsarnokban csupán három helyi oktatási intézmény képviseltette magát, a vidéki iskolák ezúttal távol maradtak a versenyről.

A gyerekek tíz versenyszámban mérhették össze felkészültségüket. A játékos küzdelemben a Bolyky végzett az első helyen, az Újváros téri lett a második, míg a Vasvár állhatott fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. A játékos sportverseny megyei döntőjét 2018. január 10-én délelőtt rendezik meg a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A rendezvényre mai sikerével a Bolyky egyenes ágon kvalifikálta magát, de jó esély van rá, hogy meghívásos alapon az Újváros téri és a Vasvár úti iskola is ott lehet majd az eseményen. Ez a diáksport megyei vezetőinek döntésén múlik.

„A játékos sportverseny diákolimpia itt Ózdon igen nagy hagyományokkal rendelkezik, volt egy időszak amikor országos döntőt is rendeztünk. Sajnos a térségi döntőre nem jött el sok iskola, de ez a három csapat azt látom, hogy nagyon jól felkészült. Emellett a versenybírók is nagyon jól teljesítenek, tehát a megyei döntőt is, ha minden jól megy ugyanilyen színvonalon meg tudjuk majd rendezni. Reméljük, hogy a csapataink is szépen fel fognak készülni, és jól teljesítenek majd a megyei döntőn, hátha el tudnak majd jutni a dobogós helyek valamelyikére, és megszerezni egy szép érmet” - mondta Vanczák Attila, a játékos sportverseny sportági felelőse.


420_0_t 420_1_t 420_2_t 420_3_t
420_4_t 420_5_t 420_6_t
Vissza