Fényes sikerek (képgalériával)2017. december 18. (hétfő) 19:00 - Sportnews/6417_0_300.jpgNagyszerű eredményeket értek el a megyebajnokságon, az Újváros Téri Általános Iskola fiatal tornászai. A lányok olyannyira fölülmúlták a mezőnyt, hogy a II-es és a III-IV-es korcsoportban is ők bizonyultak a legjobbnak, emellett egyéniben is elhozták az aranyérmeket.

Igen eredményes időszakot zárt az Újváros Téri Általános Iskola tornászcsapata. Juhász Lászlóné elmondta, hogy a lányok nagyon kitartóan készültek a megmérettetésre. Kifejtette, hogy csak az iskola, a szülők és a gyerekek összehangolt munkájával lehet ilyen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani.

„Egyre nehezebb a verseny, mert az egyesületi versenyzők közül a B kategóriások elindulhatnak a diákolimpiai küzdelmekben. Épp ezért már szeptemberben elkezdtük a felkészülést és igyekeztünk mindent megtenni annak érdekében, hogy meg tudjuk őrizni a több éves jó eredményünket, a megyebajnoki címet” - mondta Juhász Lászlóné, az Újváros Téri Általános Iskola edzője.

Az iskola diákjai a II-es, a III-as és a IV-es korcsoportban is megszerezték az első helyet. Külön öröm, hogy két versenyző révén egyéniben is ózdiak állhattak a dobogó legmagasabb fokára.

„Jól éreztem magam, de nagyon izgultam. Eléggé nehéz volt a verseny, de a végén mégis csak sikerült megnyernünk” - nyilatkozta Pápai Liliána, a II. korcsoport győztese.

„Nagyon izgultam, de nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon sokat készültünk a versenyre és a lényeg, hogy sikerült megnyernünk” - fogalmazott Tiszai Boglárka, a III-IV. korcsoport győztese.

A lányok a megyebajnokságon elért eredményükkel kvalifikálták magukat az országos elődöntőbe. Annak pontos idejéről és helyszínéről egyelőre még nincs információ. Annyi biztos, hogy február 14-éig meg kell rendeznie az érintett megyei szövetségnek.


417_0_t 417_1_t 417_2_t 417_3_t
417_4_t 417_5_t
Vissza