Karácsonyi filmvetítés2017. december 13. (szerda) 19:00 - Kultúranews/6396_0_300.jpgA karácsonyi ráhangolódás jegyében ünnepi programmal várják december 14-én a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkba ellátogatókat. Az intézmény munkatársai nagy gondot fordítanak arra, hogy mindig valami különlegességet csempésszenek kínálatukba.

Az év utolsó programjaként egy kevésbé ismert filmalkotás levetítésével kedveskednek azok számára, akik a karácsonyi rohanás közepette időt szeretnének szakítani a lelki készülődésre is. A filmes élmény nekik nyújthat garantált kikapcsolódást. A vetítést megelőzően forralt borral és sült teával kedveskednek a látogatóknak.

„Holnap, azaz csütörtökön délután 5 órától lesz az év utolsó programja itt az Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban. Egy karácsonyi filmet kínálunk vendégeinknek, a címe „Hóesés Barcelonában. Ez egy 2015-ben készült spanyol film, amely egy rendkívül izgalmas karácsonyi forgatagot mutat be, és többféle üzenetet is tartalmaz az ünnep, de akár az egész esztendő kapcsán. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szeretettel várunk rá mindenkit” - mondta Ádám Eszter, a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark intézményvezetője.

Vissza