Hazai győzelem (képgalériával)2017. december 12. (kedd) 19:00 - Sportnews/6390_0_300.jpgÚjabb sikerének köszönhetően az ÓAM-Ózdi KC utánpótlás csapata vezeti a kézilabda ifjúsági bajnokság II. osztályú keleti csoportját. Ezúttal a mieink a Mezőkövesd korosztályos együttesét látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A találkozót végül 40-33 arányban nyerték az ózdiak.

Nem kezdték igazán jól a mérkőzést az ózdi fiatalok. A Mezőkövesd képes volt meglepni minket, így az első néhány perc egyértelműen a vendégeké volt. Padla József elmondta, hogy igen sok sérülés és betegség hátráltatta a csapatát, ezért fogyhattak el a végére. Úgy véli tanítványait inkább az érzelmek, mintsem a taktika vezérelte ezen a találkozón.

„Jól kezdtük a mérkőzést, és igazából tudtuk is tartani egy ideig. Ezután sajnos rákapcsolt az ózdi csapat, mi pedig partnerek voltunk abban, hogy felzárkózzanak. Egy emberre kellett volna ügyelnünk kiemelt fontossággal, illetve a többieknek besegíteni a rajta hozott előnyökből. Ezt sajnos nem sikerült megoldanunk” - nyilatkozta Padla József, a Mezőkövesdi KC ifjúsági csapatának edzője.

A mieink a gyengébb kezdés után belelendültek. Egymás után szórták a gólokat, és minden találattal növelni tudták az előnyüket a kövesdiekkel szemben. Az ózdiak a második játékrész végére beállították a hét gólos különbséget, és 40-33 arányban legyőzték a Mezőkövesdet.

„Nagyon boldog vagyok. A mérkőzés előtt ugye az első helyen álltunk a Mezőkövesd pedig a második volt, alig két ponttal lemaradva tőlünk. Nagyon örülök, hogy ennyire fel tudtak pörögni a srácok. Azt kell mondanom, hogy az első öt perc kivételével végig mi domináltunk a mérkőzésen, és tényleg tök jó volt az egész” - értékelt Szakál Dániel, az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapatának edzője.

Szakál Dániel csapata a győzelemnek köszönhetően vezeti a kézilabda ifjúsági bajnokság II. osztályú keleti csoportját. A fiatalokat legközelebb 2018. február 11-én láthatjuk tétmérkőzésen hazai pályán. Akkor az Algyő együttesét látják majd vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban.


390_0_t 390_1_t 390_2_t 390_3_t
390_4_t 390_5_t 390_6_t 390_7_t
390_8_t
Vissza