Contintental Singers (képgalériával)2017. november 27. (hétfő) 19:00 - Kultúranews/6329_0_300.jpgPintér Béla és a Magyar Continental Singers Band lépett fel tegnap délután városunkban. A koncertet a Digitális Erőműben rendezték meg, ahol az együttes telt ház előtt játszott. A zenekarral kiegészült kórus most is lenyűgöző előadással szolgált a hallgatóság számára.

Nem először járt városunkban a Magyar Continental Singers Band. Legutóbb tavasszal hallhatta őket a közönség, akkor az Olvasó Adorján Lajos termében léptek fel. A produkció most a Digitális Erőmű nagy csarnokában kapott helyet, amelynek széksorai nem bizonyultak elegendőnek a nézők számára. A terem közepén lévő emelvényen, illetve az emeletre vezető közlekedőn is álltak kíváncsi tekintetű emberek. A rendezvényen dr. Kósné Dargai Rita köszöntötte a megjelenteket, aki szerint a tavaszi fellépés után nem volt kérdés, hogy lesz-e még Ózdon Continental Singers koncert.

„Úgy gondolom, hogy az akkor telt házas Adorján-termi rendezvény után mindannyian úgy távoztunk a teremből, hogy mind a szívünket, mind a lelkünket megtöltötte a jó Isten üzenete, és megtöltötte mindaz a szeretet, amit akkor és ott kaptunk. Megmondom őszintén, hogy kedves barátommal, Oláh Krisztiánnal ezután az esemény után jó párszor találkoztunk és megbeszéltük, hogy ennek valamiféle folytatása kell, hogy legyen itt Ózdon” - mondta dr. Kósné Dargai Rita, területi képviselő.

A vasárnapi koncert különlegessége volt, hogy most először Pintér Béla is fellépett az együttessel, illetve a közös dalok eléneklése után saját szerzeményeit is előadta. Dalai az Isten szeretetéről szólnak, arról a megoldásról, amit Jézusban kínált az embereknek.

„Ez most az első ilyen jellegű alkalom, de - mint minden ilyen jó kezdeményezést - reménységem szerint követhet majd következő. Nagyszerű zenekar, évek, évtizedek óta figyelemmel kísérem a munkájukat. Nem volt még abban a szerencsés helyzetben részem, hogy együtt énekelhetünk, ez ma meg fog történni, és ezután pedig majd meglátjuk, hogy hogyan tovább” - nyilatkozta Pintér Béla, énekes.

Az együttes hagyományos műsorral készült erre az alkalomra, de néhány karácsonyi dalt is belecsempésztek az előadásba. Így ők is rá tudták készíteni a lelküket és szívüket erre a csodálatos ünnepre. Lukács Éva, a csapat vezetője szerint nem csak a Pintér Bélával való közös fellépés miatt volt különleges ez a koncert.

„Teljes a létszám, tehát zenekar és kórus, 15-16 főből állunk és ez nagy öröm számomra, mert sokszor csak kórusos koncert van, amikor kisebb helyen vagyunk, óvodában vagy kórházban, ott a zenekar nem fér el, de amikor együtt a csapat, akkor az minket is erősít, egymást is erősíti, nagyon jó együtt, közösen szolgálni” - fogalmazott Lukács Éva, a Magyar Continental Singers Band vezetője.

A koncerten elhangzott dalok szövegét kivetítették, így aki kedvet érzett az énekléshez, bátran csatlakozhatott a csapathoz. Az élőzenés produkció karácsony előtt igazi lelki feltöltődéssel szolgált a megjelenteknek.


329_0_t 329_1_t 329_2_t 329_3_t
329_4_t 329_5_t 329_6_t 329_7_t
329_8_t 329_9_t 329_10_t 329_11_t
329_12_t 329_13_t 329_14_t 329_15_t
329_16_t
Vissza