Fenyő út (képgalériával)2017. november 14. (kedd) 19:00 - Városnews/6288_0_300.jpgFolytatódnak az aszfaltozási munkálatok Ózdon. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a város a Tinódi úti hulladéklerakó újrahasznosítása kapcsán jelentős összeget takarított meg, ezt csoportosították át a városrehabilitációs keretbe, így nyílt lehetőség több városi út felújítására is. Ma új burkolatot kapott Hódoscsépányon a Fenyő út egy része.

Aszfaltozási és burkolási munkálatok zajlottak ma is Ózdon. A feladatokat az Ózdi Városüzemeltető Intézmény koordinálásával az Erőss Út Kft. munkatársai végzik el. Ma új útburkolatot kapott Hódoscsépányon a Fenyő út fél pályás szakasza. A helyszínre 140 tonna meleg-aszfaltot szállítottak és közel 456 méter hosszúságban, két és fél méter szélességben kapott új burkolatot az út.

„Ennek az útszakasznak a felújítása öt és félmillió forintból újul meg, fél pályán a Fenyő út. Azért fél pályán, mert a csatornaberuházás ezt a területet még érinti. Nem akarunk nagy kárt tenni az úttestben, tehát majd az aszfaltozatlan területen fognak a munkálatok megvalósulni. Reményeink szerint ezután az is új útburkolatot fog majd kapni” - nyilatkozta Fidrus Péter, területi képviselő, alpolgármester.

Ennek az útnak egy részét már évekkel ezelőtt felújították, most pedig folytatják a  munkálatokat. Városunk lakóinak rengeteg bosszúságot okoz az aszfalt minősége. Az utcában lakó Barta Béla pozitívan értékelte a jelenlegi változást, de elmondta a szennyvízvezetékkel kapcsolatos problémáit is. Azt reméli, hogy a közeljövőben annak az ügynek is pontot tesznek a végére.

„Jobb, mint eddig volt. Nem göröngyös és legalább rendbe lesz már téve” - mondta Barta Béla.

A hét folyamán a Bethlen Gábor út részleges aszfaltozására is sor kerül. A tervek szerint a közeljövőben megvalósul a Barátság és Krúdy úton az árokburkolás, a Körtevölgy és Muskátli utak betonkátyúzása, murvaborítása, tömörítése is.


288_0_t 288_1_t 288_2_t 288_3_t
288_4_t 288_5_t 288_6_t 288_7_t
288_8_t 288_9_t
Vissza