Polgármesteri évértékelő2017. november 6. (hétfő) 19:00 - Városnews/6257_0_300.jpgÉvértékelőt tart november 8-án szerdán Janiczak Dávid polgármester. A városvezető beszámolóját az Olvasó színháztermében hallgathatják meg az érdeklődők este 6 órai kezdettel.

A nyilvános évértékelés immár harmadik éve része annak a meghonosított új politikai kultúrának, amelynek célja a lakosság rendszeres tájékoztatása. Újdonság, hogy idén Balczó Mátyás újságíró is közreműködik az elmúlt időszak történéseit összegző rendezvényen. A szakember a jobbikos városvezetés mögött álló esztendő eredményeiről, kihívásairól kérdezi majd a polgármestert. A rendezvény belépődíj nélküli, bárki meghallgathatja a beszámolót.

„Megújult formában találkozhatunk szerdán az érdeklődőkkel. Úgy gondolom, hogy akár egy rendezvény szempontjából is fontos, hogy évről évre valami újat hozzon, így most beszélgetős formában egy újságíró fog kérdezni az elmúlt egy év tapasztalatairól. Érintünk mindent, olyan területet is, amely negatívan hatott az elmúlt évi munkára és természetesen olyanokat is, amelyek sikert hoztak a városnak. Bízom benne, hogy sok érdeklődő lesz aki kíváncsi, hogy mi történt az elmúlt egy évben Ózdon” - mondta Janiczak Dávid, polgármester.

Vissza