Aszfaltozási munkálatok (képgalériával)2017. október 31. (kedd) 19:00 - Városnews/6243_0_300.jpgMa leaszfaltozták a Cipói körforgalom Vasvár út felé vezető részét. Az érintett útszakasz a korábbi svájci vizes beruházás kapcsán elvégzett munkálatok után rövid idő alatt tönkrement. A kivitelező cég a projekthez kapcsolódva nem csak itt, hanem városunk más területein is végez majd úgynevezett garanciális javításokat a jövő héten, amelyek elsősorban a Csépányi utat, valamint a kórház környékét érintik majd.

Bár a beruházást korábban már sikeresen átadták, azért ez néhol hagyott kívánni valót maga után. Ez a terület már több hete ezek közé tartozott. A mai útjavítást városunk vezetői sürgették, akik a közút munkatársaival egyetemben meg is jelentek a helyszínen és kérték a kivitelező cég képviselőjét, hogy az eredeti terv mellett, a már felmart résztől egy körülbelül másfél méterre elhelyezkedő lyukat is tömjenek be. Ezt szintén kijavították a szakemberek. Batki Zsolt építésvezető elmondta, hogy a több hetes várakozási időnek oka volt.

„Ez egy két méterszer három méteres kátyús terület. Először a betonos kopóréteg, amely ideiglenesen volt rajta – Ózd város lakóinak a bosszúságára – fölmállott, de meg kellett várnunk a betonalapnak a megkötését, amely szigorú szabályokhoz kötött, de most elérte azt a szintet, hogy lehet rá aszfaltozni” - mondta Batki Zsolt, az Aqua Holding Kft. építésvezetője.


243_0_t 243_1_t 243_2_t 243_3_t
243_4_tVissza