Bizottsági döntések (képgalériával)2017. október 24. (kedd) 19:00 - Önkormányzatnews/6218_0_300.jpgÖt napirendi pontot tárgyaltak az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság ma délutáni ülésén. Egyebek mellett a Kazincbarcikai Tankerületi Központ Fejlesztési Tervével kapcsolatos állásfoglalás is a témák között szerepelt.

A bemutatott dokumentum a központ 2018-tól 2022-ig tartó időszakra terjedő fejlesztési tervének első változatát tartalmazta, amely a valós helyzet elemzésén keresztül mutatja be a köznevelési rendszer tankerületi szintjén megjelenő fejlesztési javaslatokat, illetve azokat a feladatokat, amelyek a következő években merülhetnek fel. A bizottság tagjai egyhangúan elfogadták az előterjesztést.

Egy másik hangsúlyosabb napirendi pont egy javaslat volt, amelyben arról döntöttek, hogy a Besztercei Kosárlabda Klub által benyújtandó pályázatot támogassák-e. A pályázat lényege, hogy a Beszterce Kosárlabda Klub a 2016/2017. kosárlabda bajnokságtól kezdve Ózdon is működtet és versenyeztet korosztályos csapatokat, az országos versenyrendszerben, az idei bajnoki évtől három csapattal vesz részt ózdi színekben. A klub pályázatot kíván benyújtani a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségéhez új sportcsarnok létesítésére vonatkozóan Ózd városában. A téma kapcsán Fidrus Péter, sportért felelős alpolgármester élt szóbeli kiegészítéssel, majd Vitális István tájékoztatta a jelenlévőket arról, hogy több sikeres lakossági fórumon vannak túl az említett pályázat kivitelezésével kapcsolatban. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság tagjai ezt a napirendet is, 9 igennel egyhangúlag támogatták.


218_0_t 218_1_t 218_2_t 218_3_t
218_4_t 218_5_t 218_6_t 218_7_t
Vissza