Szüreti Nap2017. október 12. (csütörtök) 19:00 - Városnews/6178_0_300.jpgSzüreti mulatozástól lesz hangos október 14-én szombaton Hódoscsépány. A közösség összekovácsoló erővel bíró eseményt immár sokadik alkalommal rendezik meg a településrész lakói számára, ezúttal is egy egész napot szentelve a vidám, őszi dáridózásnak.

A megmozdulás mindig jó lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a baráti kapcsolatok ápolására. A szervezésben élen járó Tradíció és Haladás Alapítvány tagjai mellett több önkéntes is segédkezik a szüreti nap lebonyolításában. Az eseményekre kilátogató helybeliek és a távolabbról érkező vendégek idén is gazdag programkínálatra számíthatnak.

„Szombaton tartjuk meg a Szüreti Napot. Ennek egyik helyszíne a hódoscsépányi sporttelep lesz, innen indul 10 órakor a felvonulás, délig bejárjuk Hódoscsépány nagy részét. Itt a sportpálya mellett légvár, csillámtetkó és arcfestés várja a gyerekeket. Lesz íjászkodás és egészségszűrési lehetőség, a talpalávalót pedig a Kék Sirály zenekar, illetve a Nagyanyám Blues-a húzza. Este megtartjuk hagyományos szüreti bálunkat is” - mondta Fidrus Péter, alpolgármester, területi képviselő.

Vissza