Megújuló csomópont (képgalériával)2017. október 10. (kedd) 19:00 - Városnews/6171_0_300.jpgForgalomkorlátozásra kell számítaniuk októberben városunk lakóinak a Gyújtói körforgalom részleges átépítése miatt, ezért a megszokottól óvatosabban kell ezen a részen közlekedni. Ideiglenes forgalmi rend lép életbe, a szabályokat táblákkal jelzik.

A munkálatok során megszűnteik a csomópont Munkás úti ágán a kijelölt gyalogátkelőhelyet, viszont újat alakítanak a Vasköz utcai csatlakozás után most épülő forgalomlassító szigetek közé. Itt útszűkületre kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

A Vasköz, illetve Lomb utca felől csak jobbra kis ívben lehet kanyarodni. Utóbbi útnál a zebrát szintén megszüntetik. Ezeken a területeken az önkormányzat megbízásából korlátot emelnek, hogy megelőzzék a tiltott gyalogos átkeléseket. A kivitelezés alatt a Munkás út felől a Lomb utcát balra nagy ívben nem lehet megközelíteni, ez az út addig csak a körforgalmi csomópont igénybevételével érhető el, valamint innen a balra kanyarodás a munkálatok ideje alatt is tilos, és a végleges forgalmi rend bevezetése után is érvényben marad a tilalom.

A kivitelezés a burkolati jelek felfestésével végződik és várhatóan 2017. október 27-ig tart.


171_0_t 171_1_t 171_2_t 171_3_t
Vissza